„airBaltic“ pristato naują tiesioginį skrydį – iš Talino į Berlyną

  • Teksto dydis:

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ pristato naują tiesioginį skrydį, kuriuo sujungs Estijos ir Vokietijos sostines. Iki šiol, oro bendrovė iš Talino skraidino tik į Paryžių. Skrydžiai nauju, keturių kartų per savaitę reisu bus vykdomi nuo gegužės 6 dienos.

„Gerindami susisiekimą su Baltijos šalių sostinėmis ir kitais Europos miestais, mes patvirtiname savo kaip visų Baltijos šalių oro linijų vardą. Tai jau antrasis tiesioginis skrydis iš Talino, prieš metus pristatėme oro maršrutą Talinas – Paryžius. Keleiviai iš Talino galės keliauti į Europos širdį ir toliau į pietus, kur skrydžius pristatome drauge su partneriais „Air Berlin“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Nuo gegužės 6 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Talino oro uosto į Vokietijos sostinę Berlyną skraidins keturis kartus per savaitę lėktuvu „Bombardier Q400 NextGen“. Lėktuvo bilietas į vieną pusę kainuos nuo 55 eurų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti kompanijos svetainėje www.airbaltic.com. 

Baltijos šalių oro bendrovė skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Ir vėl išsireklamuos bei prismaugs aplinkinius, o vėliau paliks "ant ledo" keleivius...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių