„Akropoliuose“ dvi dienas vyks „Jamam“ akcija

  • Teksto dydis:

Lapkričio 23-24 d. visuose prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ vyks didžiausia Baltijos šalyse nuolaidų akcija „Jamam“. Daugiau nei 440 000 pirkėjų pernai sulaukusi rudens „Jamam“ akcija yra ir neoficialus Kalėdų prekybos sezono „Akropoliuose“ startas.

„Jamam“ akcijoje šiemet dalyvaus daugiau nei 800 parduotuvių Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“, kurios taikys iki 20-50 proc. nuolaidas daugeliui prekių.

„Rudens „Jamam“ tradiciškai yra ir kalėdinės prekybos „Akropoliuose“ startas. Matome, kad kasmet į „Jamam“ gausiai ateinantys pirkėjai vertina šią išskirtinę galimybę sutaupyti, įsigyti pirmąsias dovanas. Žaislai vaikams, buitinė technika, drabužiai, avalynė, kosmetika ir parfumerija, knygos – šių prekių pardavimai per rudens „Jamam“ išauga labiausiai. Tai, kad „Jamam“ jau antrus metus vyksta 2 dienas, taip pat prisideda prie akcijos sėkmės – žmonės gali patogiau planuoti laiką apsipirkimui“, – sakė Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis Group“ komunikacijos departamento vadovas Dominykas Mertinas.

 

„Jamam“ dienomis prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ veikiančios parduotuvės atsidarys anksčiau nei įprastai ir lankytojų lauks nuo 9 val. ryto iki 22 val. vakaro. „Maxima XXX“ parduotuvės, kuriose „Jamam“ metu bus taikoma iki 40 proc. nuolaida daugeliui pramoninių prekių, tarp jų drabužiams, avalynei, kosmetikai, žaislams, buitinei chemijai, Vilniuje dirbs nuo 8 iki 23 val., o Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose nuo 8 iki 22 val.

„Jamam“ metu pirkėjų „Akropoliuose“ taip pat lauks trofėjaus valandos, kurių metu parduotuvės taikys papildomas, dar didesnes, nuolaidas. Apie šiuos išskirtinius pasiūlymus pirkėjai bus informuojami per „Akropolio“ radiją.

Nuo 2009-ųjų prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ nuolaidų akcijos „Jamam“ tradiciškai rengiamos du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Pirmoji „Jamam“ nuolaidų akcija „Akropoliuose“ įvyko 2009 m. gegužę.

Visas „Jamam“ dienose dalyvaujančių parduotuvių nuolaidas nuo lapkričio 21 d. popietės bus galima rasti internete adresu www.akropolis.lt.


Šiame straipsnyje: AkropolisJamam akcijanuolaidos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ed

Ed portretas
Seniai jau aisku kaip Lietuvoje vyksta akcijos, ispardavimai ir t.t. Tikslas pasipelnyti, ispardavineti pas mus nera ko kadangi visos prekes sandeliuose.

...

... portretas
Kadangi 'Rusas vis puola ir puola', po kiek bus neperšaunamos liemenės?.. o granatsvaidžių ar bus, negi turėsim plikomis rankomis prieš juos stot? ;D

anonimui

anonimui portretas
jau vėlu kainas paveiksluoti,nes prieš gerą savaitę jos buvo sukeltos,deja.Šį kartą pasiankstino pakelti, manė niekas nepastebės
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių