„Bitė Lietuva“ ruošia televiziją telefone

  • Teksto dydis:

„Bitė Lietuva“ vadovas Pranas Kuisys sako, kad bendrovė rengiasi netrukus supurtyti rinką naujomis paslaugomis ir produktais – tarp kitais metais numatomų Lietuvoje pristatyti naujovių pašnekovas mini „Bitės“ televiziją telefone, mobiliuosius mokėjimus ir kelis naujus - veikiausiai kiniškus - telefonų prekių ženklus, rašo „Verslo žinios“.

„Kitais metais iš viso planuojame paleisti 4 dideles naujas paslaugas“, – dienraščiui sakė P. Kuisys,  apie televizijos projektą dar kalbantis nenoriai, bet leidžiantis suprasti, kad minimas „televizijos projektas“ vartotojams tikriausiai bus pateiktas programėlės pavidalu ir kad tai nebus tiesiog galimybė internetu žiūrėti TV3 ar TV6.  Jis priduria, kad ši paslauga bus skirta plataus vartojimo rinkai, tai sufleruoja, kad „Bitės“ televizija bus nemokama arba kainuos mažiau už „Netflix“.

JAV privataus kapitalo fondas „Providence Equity“ prieš porą metų įsigijo „Bitės“ grupę, o vėliau ir TV3 bei kitus kanalus valdančią „MTG Baltic“ (dabar „Ali Media Baltic“). Formaliai pastarosios savininke tapo „Bitė Lietuva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių