Klaidos žinutė

User error: Failed to connect to memcache server: 127.0.0.1:11211 in dmemcache_object() (line 415 of /home/www.diena.lt/public_html/sites/all/modules/memcache/dmemcache.inc).

„City Service“ po nesėkmingo žygio į Rusiją – dar viena karti piliulė

  • Teksto dydis:

Pastatų priežiūros grupė „City Service“ po nesėkmingo žygio į Rusiją turės nuryti dar vieną karčią plėtros piliulę - nesėkmę Ispanijoje, tačiau analitikai sako, kad ji nebus mirtinai nuodinga.

Rinkos dalyviai pastebi pagrindinio akcininko nervingumą ir skubotumą siekiant išspręsti situaciją ir svarsto, kad dabar teks koncentruotis į augimą Lenkijoje, rašo „Verslo žinios“.

„Vertinant per skaičių prizmę, reikia atsižvelgti į tai, kad yra atsisakoma nuostolingos veiklos, o tai reiškia, kad sudaromos sąlygos didesniam visos grupės pelningumui ateinančiais laikotarpiais. Tiesa, bendrovė kol kas neatskleidė, kiek nuostolių grupei generavo bankrutuojanti bendrovė, tačiau yra atskleista, kad vienkartinis nuostolis gali siekti 4,8-6 mln. Eur, ir tai, matyt, tokia pat suma pablogins šių metų pelno (nuostolių) ataskaitą“, - teigė finansų rinkų ir investavimo specialistas Arvydas Jacikevičius.

Lietuvos investicijų bendrovės „INVL Asset Management" Investicijų valdymo departamento direktorius Vaidotas Rūkas, pabrėžia, kad nuostolių susidarys dėl atliktų investicijų ir suteiktų paskolų antrinei bendrovei nurašymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių