Prekybos centre „Depo“ suveikė priešgaisrinė signalizacija

Uostamiesčio Šilutės plente įsikūrusio prekybos centro "Depo" valdytojai panoro pranešti klaipėdiečiams, dėl kokių priežasčių praėjusios savaitės trečiadienį vidury dienos iš šios parduotuvės buvo skubiai išprašyti visi žmonės.

Prekybos centre buvę žmonės tądien girdėjo kelias minutes be perstojo sklidusį šaižų signalizacijos garsą.

Kai šis nutilo, vyriškas balsas per garsiakalbį pareikalavo visus skubiai išeiti iš pastato.

Pirkėjai paliko prekes už jas nesumokėję, o pardavėjai pakilo iš savo darbo vietų tik po trečio paraginimo.

Žmonės svarstė, gal didžiulis naujas pastatas nesaugus?

Kai kurie iš karto prisiminė atvejį Latvijoje, kai milžiniškos parduotuvės stogas įgriuvo ir pražudė daug žmonių, tad puolė skambinti žurnalistams.

Internetiniame tinklalapyje nurodomu "Depo" laidiniu telefonu tą dieną niekas neatsiliepė, o ketvirtadienį ragelį pakėlusi moteris paaiškino nesanti įgaliota bendrauti su žurnalistais.

"Nekomentuojame. Atsakingų asmenų, kurie galėtų tai padaryti, nėra. Mūsų centras yra Latvijoje, susisiekti galima tik elektroniniu paštu. Mes telefonų neturime ir nedalijame. Su savo vadovais bendraujame rusiškai arba angliškai", – paaiškino Klaipėdos "Depo" dirbanti moteris.

Internete nurodytas lietuviškas vadovo Andrio Kozlovskio telefonas buvo išjungtas.

Su atsakingu darbuotoju pavyko susisiekti tik elektroniniu paštu.

Penktadienį "Klaipėdą" iš Latvijos pasiekė lietuvių kalba parašytas paaiškinimas, kad trečiadienį, 13.25 val., parduotuvėje suveikė priešgaisrinės signalizacijos pavojaus signalas statybinių medžiagų skyriaus pastogėje.

Nuskambėjus pavojaus signalui, klientai ir parduotuvės darbuotojai buvo evakuoti pagal įmonės saugumo procedūrų ir norminių aktų reikalavimus.

"Atliekant parduotuvės statybinių medžiagų skyriaus apžiūrą nebuvo nustatyta jokio pavojaus. Patikrinimo metu buvo nustatyta, kad pavojaus signalas suveikė todėl, kad spindulinių jutiklių veikimo zonoje buvo susidaręs kondensatas, susijęs su staigiais temperatūrų pokyčiais. Parduotuvė savo darbą atnaujino tą pačią dieną 14.15 val.", – paaiškino laišką pasirašęs įmonės marketingo direktorius Rimants Jugans.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Na ar ne superprekybcentris. Telefonu nera, diriko telefonas isjungtas. Gali su petelne skambint, jei pardavejas na... pasiunte, o apsauginis dar toliau :)

Stogas pajudėjo

Stogas pajudėjo  portretas
Ne į ta parduotuvė daugiau ne žingsniu !!!

Pagalvota

Pagalvota portretas
Jo jo tautai nuraminti ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių