„Ekskomisarų biuras“ stiprina savo pozicijas – užbaigė įgytos saugos tarnybos „Likurgas“ prijungimą

  • Teksto dydis:

Viena didžiausių šalies saugos tarnybų „Ekskomisarų biuras“, gruodį įsigijusi 100 proc. saugos tarnybos „Likurgas“ akcijų, užbaigė įmonės prisijungimo procesą. Šis strateginis sandoris sustiprino įmonės pozicijas Kauno regione ir suteikė dar daugiau galimybių tiek esamiems, tiek naujiems klientams.

Pasak „Ekskomisarų biuro“ generalinio direktoriaus Vytauto Labecko, šis įsigijimas leido išplėsti įmonės veiklą visoje Kauno periferijoje.

„Išplėtėme savo galimybes teikti reagavimo paslaugas visame Kauno mieste ir tokiuose rajonuose kaip Garliava, Romainiai, Domeikava, Ringaudai, Ramučiai ir kt.

Nuo šiol turime didžiausią greitojo reagavimo ekipažų skaičių Kauno regione, tad galime dar greičiau atvykti į nutolusius objektus, taip užtikrindami kokybiškesnį klientų saugumą“, – teigė V. Labeckas.

Vytautas Labeckas. „Ekskomisarų biuro“ nuotr.

Taip pat „Likurgas“ darbuotojų gretose dirbo ilgametę patirtį turinti inžinierių komanda, tad, sujungus abiejų įmonių patirtį, „Ekskomisarų biuras“ nuo šiol klientams galės pasiūlyti inovatyvius apsaugos sistemų diegimo būdus ir dar greičiau ir efektyviau likviduoti iškilusias apsaugos sistemų problemas.

„Labai vertiname „Likurgo“ komandos įdirbį Kauno regione, tad džiaugiamės, kad mūsų gretas papildė darbuotojai, turintys ilgametę patirtį saugos srityje. Sujungus žinias, sustiprinome savo fizinės ir elektroninės apsaugos paslaugas ir praplėtėme reagavimo, apsaugos sistemų montavimo ir techninio aptarnavimo skyrius, taip galėdami užtikrinti geriausią kokybę esamiems ir naujiems klientams, pasiūlydami daug platesnį modernių apsaugos sprendimų spektrą“, – sakė V. Labeckas.

„Ekskomisarų biuro“ nuotr.

Jis patikino, kad esamiems „Likurgo” klientams šis sandoris suteiks dar daugiau galimybių saugos srityje.

„Klientams turime galimybę pasiūlyti išmanius belaidžius, mobilius vaizdo apsaugos sprendimus, paremtus dirbtinio intelekto algoritmais, vaizdo stebėjimo paslaugas, pasitelkiant pažangius vaizdo analizės algoritmus, didelių teritorijų apsaugai skirtus dronus ir išmaniąsias programėles apsaugos sistemų valdymui. Taip pat turime automatizuotą greitąjį reagavimą. Tai programa, kuri, įvertinusi ekipažų užimtumą, eismo sąlygas, kamščius ir atvykimo laiką, parenka ir išsiunčia greičiausiai galintį atvykti ekipažą iki objekto, kuriame suveikė signalizacija, ir taip maksimaliai sutrumpina reagavimo laiką“, – pažymėjo V. Labeckas.

Šiam sandoriui paskolą suteikė SEB bankas, kurio banko valdybos narė ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Eglė Dovbyšienė įsitikinusi, kad šios papildomos investicijos užtikrina įmonės fizinės ir elektroninės saugos paslaugų konkurencingumą, padeda vykdyti teikiamų paslaugų plėtrą ir išlaikyti lyderio pozicijas rinkoje.

„Ekskomisarų biuro“ ekipažas. „Ekskomisarų biuro“ nuotr.

Vienos didžiausių šalies saugos tarnybų pajamos pernai pasiekė beveik 30 mln. eurų apyvartą. V. Labeckas teigia, kad didžiausią įtaką finansiniams rezultatams turėjo ankstesni įsigijimai.

„Investicijos į plėtrą duoda grąžą, – tvirtino V. Labeckas. – Pernai jau visiškai veikėme regionuose, kuriuose pavyko sustiprinti pozicijas po įmonių įsigijimų, o naujausias sandoris leis dar labiau padidinti savo pajėgumus Kauno regione.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romka

Romka portretas
Rašo 30 milijonų apyvarta, o eilinių darbuotojų ir reagavimo darbuotojų atlyginimai mažesniuose miestuose vos 10 - 20 €didesni nei minimalus atlyginimas, nors darbo apimtys ir atsakomybė tik didėja... Neretai pažeidinėjamos klientų ir įmonės sudaromos apsaugos paslaugų sutartys - tad atidžiai studijuokite sutartis ir realų paslaugų teikimą.

o

o portretas
kur dingo senis sadauskis p sadistas gal konkurentai nudaigojo jei nenukando p?

Klemencas

Klemencas portretas
Su Likurgu 10m.,pastebėjimas,regavimo laikas ilgėja,matyti ekipažai per ilga laika pastebimi kituose rajonuose,tikėkimės sulaiku perims Likurgo sistema,kitaip teks....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių