„Happy travel“ paskelbtas bankrotas

Liepos 4 d. įsiteisėjo Vilniaus apygardos teismo nutartis civilinėje byloje dėl bankroto bylos iškėlimo bendrovei „Happy travel“.

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba informuoja, kad Vilniaus apygardos teismas „Happy travel“ bankroto administratoriumi paskyrė bendrovei „Top Consult“, rašoma pranešime spaudai.

Vartotojai, kurie bendrovės „Happy travel“ administruojamoje internetinėje svetainėje www.happyfly.lt buvo rezervavę lėktuvo bilietus ir/arba apgyvendinimą viešbutyje, tačiau rezervacijos nebuvo patvirtintos ir pinigai nebuvo grąžinti, turi teisę kreiptis į teismo paskirtą bendrovės bankroto administratorių bendrovę „Top Consult“ adresu Olimpiečių g. 1–35, Vilnius iki 2014 m. rugpjūčio 14 d. ir pateikti jam prašymą dėl įtraukimo į kreditorių sąrašą bei kreditorinius reikalavimus įrodančius dokumentus.

Į šį bankroto administratorių turi teisę kreiptis ir kiti kreditoriai, norintys pareikšti savo kreditorinius reikalavimus bendrovei „Happy travel“.

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba už vykdytą nesąžiningą komercinę veiklą šiai bendrovei 2014 m. kovo 13 d. skyrė ekonominę sankciją – 12,5 tūkst. litų baudą (2013 m. buvo skirta 8 tūkst. Lt bauda).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių