„Iki“ plėtra įsibėgėja: Kretingoje duris atvėrė atsinaujinusi parduotuvė

  • Teksto dydis:

Kretingos centre po rekonstrukcijos kretingiškius ir miesto svečius apsipirkti vėl kviečia prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Savanorių gatvėje.

685 kv. m. ploto parduotuvės atnaujinimo darbai iš viso kainavo apie 480 tūkst. eurų. Parduotuvė Kretingoje – viena iš daugiau nei dešimties šiemet visoje Lietuvoje rekonstruoti ar naujai atidaryti planuojamų „Iki“.

Prekybos tinklą valdančios bendrovės „Palink“ generalinis direktorius Gerard Rog sako, kad tinklo plėtra ir parduotuvių atnaujinimas yra į augimą bei pozicijų Lietuvos rinkoje stiprinimą orientuotos strategijos dalis.

„Šiandien mūsų tikslas yra sparčiai judėti į priekį ir stiprinti savo pozicijas rinkoje. Dabar į tai galime susitelkti visu šimtu procentų. Darome tai, ką ir anksčiau – tik su dar didesne energija ir resursais. Dėmesys pirkėjams, jų poreikius atitinkančiam prekių asortimentui yra mūsų prioritetas ir tai atsispindi kiekvienoje „Iki“ parduotuvėje, o ypač – atidaromose naujai ar rekonstruojamose“, – sako G. Rog.

Atsinaujinusioje prekybos tinklo parduotuvėje Kretingoje daug dėmesio skirta šviežio ir sveriamo maisto – mėsos, žuvies, daržovių ir vaisų, kulinarijos bei konditerijos skyriams. Taip pat praplėsta parduotuvėje ruošiamo maisto pasiūla. Ieškantys natūralių ir ekologiškų maisto produktų, juos galės rasti vienoje vietoje. Vegetarišką bei veganišką mitybą propaguojantiems pirkėjams bus siūloma įsigyti gaminių be laktozės, glitimo, alergenų ar konservantų.

Pirkėjų patogumui parduotuvėje įrengti erdvesni praėjimai tarp prekių lentynų ir atskirų skyrių, daugiau vietos palikta prie kasų. Atvykusiems apsipirkti automobiliu šalia parduotuvės paruošta 30 vietų stovėjimo aikštelė.

Atsinaujinusi „Iki“ parduotuvė Kretingoje veikia adresu Savanorių g. 44. Tai viena iš dviejų prekybos tinklo parduotuvių mieste. Antroji įsikūrusi adresu Rotušės g. 7.

Prekybos tinklas „Iki“ veiklą vykdo 25 metus. Jame dirba apie 6700 darbuotojų. Prekybos tinklui šiuo metu priklauso 233 IKI ir IKI Express parduotuvės visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Kada baiksit pažeidinėti istatymus,pirkėjų pilna salė kasoje 1 pardavėja .

SS

SS portretas
Sekmes. Lidl geriausia parduotuve!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių