KLASCO sveikino absolventus

  • Teksto dydis:

Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos KLASCO ilgametė tradicija paminėti Žinių dieną šiemet buvo pažymėta palinkėjimu jaunuoliams tęsti mokslus, karjerą siejant su įmonės plėtros planais.

Darbą ir mokymąsi aukštosiose mokyklose derinančių asmenų skaičius bendrovėje nusistovėjęs panašus, kasmet viršija dešimtį, tačiau absolventų kiekis svyruoja. Šiemet įteikdamas padėkos raštus ir dovanėles dviem diplomuotiems jauniems specialistams KLASCO vadovas Audrius Pauža linkėjo neužsibūti  ant pirmojo studijų baigimo laiptelio  ir kopti aukštyn, kad  kolegos galėtų juos sveikinti ir antrąjį  kartą.

Trąšų terminalo apskaitininkė Viktorija Pipinaitė  Lietuvos aukštojoje jūreivystės mokykloje šiemet įgijo uosto ir laivybos valdymo profesinio bakalauro studijų kvalifikacinį laipsnį, o Krovos terminalo dokininkas-mechanizatorius Mantas Rudys Klaipėdos valstybinėje kolegijoje  baigė sausumos transporto inžinerijos studijas, tapo automobilių transporto inžinieriumi.

Reikšdamas jiems padėkas, kad pavyko įveikti pirmąją studijų pakopą, A. Pauža patikino, kad bendrovė džiaugiasi diplomuotais specialistais  ir jaunų darbuotojų  rezervu, užtikrinančiu įmonės ateitį.  Tačiau, anot jo, mokslas yra tai, ko žmogus  siekia ne dėl artimųjų ar darbdavio, o dėl savęs.

„Žinios visada bus su jumis  ir padės  kuriant ateitį. KLASCO yra ta įmonė, kuri, patikėkite, gali tapti aukštesnės jūsų karjeros ir  gyvenimo dalimi“,  - apie jaunų darbuotojų reikalingumą Žinių dienos proga kalbėjo KLASCO generalinis direktorius.

Absolventus sveikino ir kiti bendrovės vadovai bei kolegos.


Šiame straipsnyje: KLASCOabsolventaiRugsėjo 1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių