Kompanijos „Bega“ bendruomenė šventiškai palydėjo 25-uosius veiklos metus

  • Teksto dydis:

Šiemet 25-erių metų veiklos sukaktį minėjusi pirmoji privati Klaipėdos jūrų uosto krovos kompanija „Bega“ jubiliejinius metus palydėjo įspūdingu šventiniu vakaru darbuotojams ir jų šeimų nariams.

Kiekvienų metų pabaigoje rengiamos šventės, kurių metu išreiškiama padėka kompanijos kolektyvui, pagerbiami ilgamečiai, labiausiai kompanijai nusipelnę darbuotojai, – viena ryškiausių ir svarbiausių „Begos“ socialinio gyvenimo tradicijų, puoselėjamų jau daugelį metų.

Šį kartą  Kalėdinis darbuotojų vakaras turėjo papildomą misiją, nes jis vainikavo kompanijos „Bega“ jubiliejinius metus bei šiai progai skirtų renginių ciklą.

Vakaro metu kompanijos vadovybę bei darbuotojus sveikino Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, „Begos“ bendruomenę įvardijęs „beguomene“, o taip pat Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

Kompanijos „Bega“ valdybos pirmininkas Aloyzas Kuzmarskis savo ruožtu įteikė V. Grubliauskui ir A. Vaitkui padėkas už jų indėlį į Klaipėdos miesto, uosto bei uosto krovos kompanijų sinergijos stiprinimą.

Nuo 2017 m. gegužės kompanijos „Bega“ generalinio direktoriaus pareigas einantis Laimonas Rimkus, sveikindamas kolegas, akcentavo kiekvieno darbuotojo svarbą bei atsakomybę visuose veiklos procesuose. „Mes turime būti modernūs, inovatyvūs, efektyvūs savo partneriams ir kartu draugiški miestui bei aplinkai“, - sakė L. Rimkus. 

Kompanijos vadovybė tradiciškai renginio metu apdovanojo 10 ir 20 metų įmonėje išdirbusius darbuotojus. Pastariesiems įteikti „Begos“ darbo veterano medaliai bei piniginės premijos.

25-erių metų jubiliejaus proga buvo įsteigta ir daugiau nominacijų bei apdovanojimų. Labiausiai nusipelniusiems darbuotojams įteikti kompanijos „Bega“ aukso ženkleliai, garbės raštai bei įvairios dovanos.

Beje, švenčių išvakarėse visiems „Begos“ darbuotojams buvo skirtos kalėdinės premijos, o valdybos pirmininkas A. Kuzmarskis informavo, kad 2018-aisiais bus padidintas atlyginimų mokos fondas.

Klaipėdos dramos teatre šventiškai palydėti jubiliejinius metus kompanijos „Bega“ kolektyvui padėjo atlikėjas Edmundas Kučinskas, merginų duetas „Golden Age“, buvusios legendinės „Žuvėdros“ šokėjų poros. Itin nuotaikingą koncertą, pakėlusį „beguomenę“ ant kojų, surengė Latvijos rokenrolo grupė „Big Al & The Jokers“ su charizmatiškuoju vokalistu Algirdu Šuminsku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Begietis

Begietis portretas
Jau būtų laikas kompanijai keistis,gal jau užteks vieni kitus apdovanoti Vaitkus Aloyzą, Aloyzas Vaitkų, nesibaigianti karuselė. O kur dar pagyrimo raštai,blėkelės, medaliukai,tuščios kalbos.Taip kvepia praėjusiu amžiumi. Na surinkite kolektyvą, padarykite gerą programą,įtraukite kolektyvą į veiksmą ir visiems šventė. Su Naujais Metais kolegos.

Ar tiesa?

Ar tiesa? portretas
Teko girdeti, kad nerukantiems mokamas kazkoks berods priedas, tai neitiketina, kazin ar teisybe, jeigu taip, tai Verslo Maestro Aloyzui pagarba.....

Artūras L.

Artūras L. portretas
Sveikinimai Verslo Maestro Aloyzui ir jo visai Begos kompanijai. Visiems jums įsimintinai laimingų, sveikatos metų ir nepamirškite mažiau matomų savo kompanijos žmonių- jie verti pagarbos, dėmesio ir turbūt didesnių atlygių. Kompanija gera tuomet, kuomet gerai joje jaučiasi čia kiekvienas dirbantis. Su nuoširdžiausiais linkėjimais.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių