Kuro katilo ilgaamžiškumas ir ekonomija slypi kuro kokybėje

  • Teksto dydis:

Dažnas susimąsto, kodėl vienu atveju įsigytų degalų pakanka ilgėliau, kitu atveju – trumpiau. Taip pat pastebimas skirtumas tarp skysto kuro katilo darbo bei išduodamos kaitros.

Vieni mąsto, kad taip nutiko dėl šiltesnio aplinkos oro arba mano, jog tik taip pasirodė, tačiau nedaugelis aiškiai įvardija pagrindinę priežastį – įsigytų degalų kokybę. Apie šiuos skirtumus pasiteiravome garsėjančios tik kokybiškus degalus teikiančios bendrovės "Apoil" komercijos direktoriaus Tomo Eidėjaus.

– Paaiškinkite – kiek čia tiesos apie ekonomijos priklausomybę nuo įsigytų degalų kokybės?

– Visiška tiesa, kad kokybiški degalai visada yra ekonomiškai pagrįstas sprendimas. Kokybiški degalai ne tik duoda daugiau kaitros, techniškai tariant, pasižymi didesniu kaloringumu, tačiau ir katilo darbas esti labiau stabilus. Tai užtikrina ilgesnę sveikatą kuro katilui, o tai vėlgi susiję tiek su katilo naudingumo koeficientu, tiek su jo priežiūros kaštais ir ilgaamžiškumu.

Tačiau galime pasidžiaugti, kad vis daugiau žmonių pasirenka įgyti kokybiškesnių degalų, nei rinktis pigesnius, siūlomus rinkoje, pvz., atvežtus iš Baltarusijos, kurie pasižymi didesniu sieros bei vandens kiekiu.

Tiekiame tik skandinaviškos kilmės degalus, todėl nuo šių metų taikome papildomą paslaugą klientams, užsakantiems degalų pas mus. Teikiame nemokamai papildomą techninės priežiūros garantiją, dėl ko esame sudarę sutartį su katilus prižiūrinčia kompanija „Optimus Ventus“, kuri ir atlieka nemokamą techninį aptarnavimą žmonėms, įstaigoms, kurios perka degalų iš mūsų kompanijos. Tokiu būdu mes ne tik esame tikri dėl naudos žmogui, taip pat patenkinti ir asmenys, pasirinkę apsirūpinti kokybiškais degalais pas mus „Apoil“.

Tel. 8 614 87 600 el.p. tomas@apoil.lt

Jau trečią dešimtmetį skaičiuojanti naftos produktų prekyba užsiimanti bendrovė „Apoil“ žinoma kaip kokybiškų degalų tiekėja įmonėms, žemdirbiams, statybų bendrovėms, uoste dirbančioms įmonėms, laivams ir fiziniams asmenims.


Šiame straipsnyje: apoildegalaiPaulius Zaveckas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokinga

Juokinga portretas
reklama, negaliu sustoti sypsotis- Apoil zinoma kokybisku degalu tiekeja.... Laukiu dar straipsnio su Genio koloneles kuro kokybes aprasymu, ypac kaip i 50 L duju baka sutelpa 58 L.

emigrant

emigrant portretas
dėl kuro kokybės, tai tas pat kaip ir visose Lietuvos degalinėse, kad kuras atvežamas iš Mažeikių tai tikrai, bet visokiuose Statoiluose, bent anksčiau kaip sakydavo, pildavo dar priedus, todėl skaitėsi kokybiškesnis, gal ir į krosninį kurą kažko pila

tegul

tegul portretas
neklaidina, baltarusiški ir rusiški katilai geresni, ekonomija tokia, kad , kiek atreguliuosi šilumos per kompiuterį, tiek kuro ir degs, o ilgaamžiškesni todėl, kad ten metalo sienelių storis yra keliais milimetrais didesnis, o skandinavai metalą taupo, todėl jų katilai daug greičiau ir sudega, bet skandinavų katilai turi tą privalumą, kad yra daug lengvesni, todėl yra daug patogiau transportuoti iki paskirties vietos, o kas liečia kurą, tai viskas tiekiama iš Mažeikių naftos gamyklos, tik tiekėjų pavadinimai skirtingi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių