Mobiliojo parašo sistema iš esmės atstatyta

  • Teksto dydis:

Pirmadienį dėl gedimų Registrų centro infrastruktūroje mobiliojo ryšio bendrovių „Tele2“ ir „Teledema“ abonentams sutriko elektroninio mobiliojo parašo paslauga.

Prieš 16 val. paslauga buvo iš esmės atstatyta, tačiau kai kurie klientai dar galėjo patirti trukdžių, BNS sakė Registrų centro atstovė spaudai Kristina Petrošienė.

„Telia Lietuvos“ ir „Bitė Lietuvos“ klientams paslauga nebuvo sutrikusi.

Kaip informavo Registrų centras, įmonės specialistai vis dar ieško sutrikimų priežasties ir efektyvaus sprendimo.

Registrų centro kvalifikuoto elektroninio parašo sertifikatus SIM kortelėse šalyje platina du mobilieji operatoriai – „Tele2“ ir „Teledema“.

„Tele2“ atstovai informavo, kad dalis įmonės klientų naudojosi Estijos tiekėjo „SK“ teikiama elektroninio parašo paslauga, ji nebuvo sutrikusi.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O KIEK tuo metu mūsų vardu (mums nežinant) buvo sutarčių pasirašyta?

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Aha

Aha portretas
o kaip deklaracijas(nereikalingas)Registrams reikia paduoti tai reikalaujamas tik elektroninis varijantas su elektroniniu parašu(kuris kainuoja..)?O kas čia jau kelis metus gieda apie elektroninį balsavimą rinkimuose?SUKČIŲ IŠMISLAS TAS ELEKTRONINIS APTARNAVIMAS.Amerikoje iki dabar renkant prezidentą balsus rankomis skaičiuoja o mūsų nykštukinė valstybė negal be tokiu nesamonių?Kai tuo tarpu didžioji Tautos dalis net interneto neturi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių