„Lidl“ kels parduotuvių ir sandėlio darbuotojų atlyginimus

  • Teksto dydis:

Netrukus vienerių metų veiklos Lietuvoje sukaktį pasitiksiantis prekybos tinklas „Lidl“ šia proga paskatins parduotuvių bei sandėlio darbuotojus: nuo šių metų birželio jų darbo sutartyse bus numatytos papildomos atlyginimo kėlimo pakopos, rašoma įmonės išplatintame pranešime.

„Visų mūsų bendrovės darbuotojų darbo sutartyse nustatytas kasmetis algos kilimas. Nuo šiol „Lidl“ parduotuvių ir Kauno rajone įsikūrusios regioninės bendrovės sandėlio darbuotojų sutartyse bus individualiai numatytos papildomos augimo pakopos, – teigė Radostin Roussev-Peine, bendrovės „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas. – Šitaip norime padėkoti kolegoms už lojalumą bei motyvaciją ir paskatinti juos siekti daugiau. Esame patikimas darbdavys, pasirengęs investuoti į ilgalaikį bendradarbiavimą.“

Šiuo metu 29-iose „Lidl“ parduotuvėse 14-oje šalies miestų dirba iš viso 1157 darbuotojai. Kauno rajone, Ramučiuose, įsikūrusiame „Lidl“ logistikos centro sandėlis turi 121 darbuotoją.

Vienas iš „Lidl“ darbo organizavimo išskirtinumų – elektroninė darbo laiko apskaitos sistema. Ji užtikrina, kad tiek darbo, tiek pertraukų, kurios yra privalomos, laikas būtų tiksliai skaičiuojamas, o už kiekvieną viršvalandžių minutę – sąžiningai atlyginama. Darbo vietose darbuotojams įrengti persirengimo kambariai bei virtuvėlės.

„Lidl“ parduotuvėse nėra kasininko pareigybės – čia kiekvienam tenka dirbti kasoje ir bendrauti su pirkėjais, rūpintis tvarka bei švara prekybos salėje, užsakyti prekių bei jas išdėlioti ir t. t. Pagrindinė sandėlio darbuotojų veikla – prekių krova, komplektavimas ir skirstymas siųsti į parduotuves.

UAB „Lidl Lietuva“, pirmąsias parduotuves šalyje atidariusi pernai birželį, šiuo metu valdo 29-ias prekybos vietas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje ir Ukmergėje.

Šiemet vykusiuose portalo „CV-Online“ surengtuose „Top darbdavio-2016“ rinkimuose bendrovė „Lidl Lietuva“ pelnė pirmąją vietą prekybos kategorijoje bei trečiąją vietą – „Top darbdavio“ kategorijoje.

2016 m. gruodį „Spinter tyrimų“ atliktos apklausos duomenimis, 44 proc. respondentų mano, kad „Lidl“ atėjimas į Lietuvos rinką bei tolesnė plėtra – daugiausia naudos šalies vartotojams suteikęs metų įvykis. 2017 m. vasarį šveicarų organizacijos atliktame „ICERTIAS Best Buy Award“ nuomonių tyrime dalyvavę šalies vartotojai prekybos tinklą „Lidl“ pripažino geriausio kainos ir kokybės santykio pavyzdžiu. Balandį Lietuvoje „Vilmorus“ atlikto tyrimo metu net 37,6 proc. apklaustųjų nurodė, kad pigiausiai apsipirkti galima būtent „Lidl“ prekybos tinkle.


Šiame straipsnyje: Lidldarbuotojų atlyginimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

*

* portretas
O kaip bus su kainomis? Pabrangs viskas, nors ir dabar ne pigu, geriausios kainos ir prekes Lenkijoj, aciu Lenkijai, kad mus maitina.

lietuvė

lietuvė portretas
ir kuo daugiau kelkit ir dar per metines šventes nedirbkit, gal tada visi Maxsiminiai Ikiniai ir norfiniai supras , kad šventės be mamų , žmonų ne šventės, ir tegu kuo daugiau žmonių nori pas jus dirbti,.Sveinu ir šaunuoliai jūs esat. te padeda jums dievas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių