Lietuvos nesėkmės ore – į naudą „Air Baltic“

  • Teksto dydis:

Veiklą sustabdžiusios skrydžių bendrovės „Air Lituanica“ vietą jau skuba užimti kaimyninių šalių vežėjai, ypač „Air Baltic“, kuriems dar viena Lietuvos aviacijos nesėkmė gali tapti labai gera proga grįžti į šią rinką.

Veiklą sustabdžiusios skrydžių bendrovės „Air Lituanica“ vietą jau skuba užimti kaimyninių šalių vežėjai, ypač "Air Baltic", kuriems dar viena Lietuvos aviacijos nesėkmė gali tapti labai gera proga grįžti į šią rinką, rašo "Verslo žinios".

Vienas svarbiausių klausimų dabar yra tai, kas galėtų kompensuoti "Air Lituanicos" pasitraukimą iš rinkos. Greičiausiai į prastas žinias iš Lietuvos reagavo Latvijos "Air Baltic", jau suplanavusi nuo rudens 6 naujus skrydžius iš Vilniaus. Būtent ši bendrovė pagal susitarimą kurį laiką dar skraidins "Air Lituanicos" bilietus turinčius keleivius.

"Estonian Air" paskelbė, kad nuo pirmadienio į Taliną sėkmingiausiu "Air Lituanicos" maršrutu keleivius skraidins ne vieną, o du kartus per dieną. Dvi kryptis prie savo maršrutų žemėlapio pridėjo ir "Wizz Air".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių