„Luminor“ bankas užbaigė vardo keitimo procesą

  • Teksto dydis:

„Luminor“ bankas užbaigė savo vardo keitimo procesą – naujasis vardas pakeitė pavadinimus „Nordea“ ir DNB. Dar rudenį pristatytomis spalvomis ir nauju logotipu iki balandžio mėn. pradžios buvo atnaujinti visi „Luminor“ banko filialai, bankomatai, savo išvaizdą pakeitė banko interneto puslapis bei interneto bankai, taip pat sukurta „Luminor“ banko kortelė.

„Banko „išvaizdos“ suvienodinimas tapo naujo vardo įvedimo užbaigiamuoju projektu, klientai nuo šiol mus visur Lietuvoje, taip pat ir Latvijoje bei Estijoje, matys vienodai, jiems bus paprasčiau mus surasti ir pasinaudoti paslaugomis. Projektas buvo svarbus tiek klientams, tiek banko komandai, nes nuo šiol visą dėmesį skiriame naujų sprendimų ir bankinių produktų kūrimui ir tobulinimui. Džiaugiamės, kad visą žymėjimo keitimą pavyko įgyvendinti per tris mėnesius“, – sako „Luminor“ Privačių klientų departamento vadovė Vaineta Barevičiūtė.

Lietuvoje buvo atnaujinti 37 skyriai bei 368 bankomatai.

Visi nauji „Luminor“ banko klientai nuo šiol gaus banko korteles su naujomis banko spalvomis ir logotipu. Esamiems klientams, kurie naudojasi „Nordea“ ir DNB banko kortelėmis, pasikeisti turimų kortelių nereikia – senosios galios iki nurodyto termino, o naująsias „Luminor“ korteles jie gaus pasibaigus turimos kortelės galiojimo laikui.

„Luminor“ klientai, kurie naudojasi mobiliąja bankininkyste, jau gali atsisiųsti ir atnaujintą „Luminor“ mobiliąją programėlę. Klientams, naudojantiems „iOS“ sistemas, programėlė telefone atsinaujino automatiškai, o „Android“ naudotojai turėtų „Luminor“ programėlę atsisiųsti iš naujo iš „Google Play“ platformos.

Pasikeitė ir buvusių bankų elektroninės bankininkystės platformų išvaizda – jie įgavo vieningą „Luminor“ išvaizdą. Tiesa, kol kas funkcionalumas bei paslaugos klientams liko nepasikeitusios. Anot V. Barevičiūtės, IT sistemas planuojama integruoti per trejus metus, iki tol vartotojai ir toliau naudosis iki šiol veikusiomis bankų elektroninės bankininkystės platformomis.

Pavadinimas „Luminor“ vienija dvi esmines jungtinio banko stiprybes. Pirmoji pavadinimo dalis perteikia prekės ženklo pažadą sukurti geresnę rytdieną. „Lumin“ – tai lotyniško žodžio šaknis, reiškianti šviesą. Antroji pavadinimo dalis „nor“ simbolizuoja organizacijos šaknis ir Šiaurės šalių bankų padėtą pagrindą.


Šiame straipsnyje: Luminorbankasnaujas vardas

NAUJAUSI KOMENTARAI

siaurine sviesa siknaskyleje

siaurine  sviesa siknaskyleje portretas
kaip variugas bevadintum --esme nesikeicia..... sunaikino lietuvos banka ,sunaikino valiuta , sunaikino ekonomika viska perdave svedu banku korporacijai ...dabar svedai lobsta ,lietuva biedneja....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių