„Moki–Veži“ tinklo parduotuvės atsisako prekybos alkoholiu

  • Teksto dydis:

UAB „Makveža“ valdomas mažmeninės prekybos tinklas „Moki–Veži“ atsisako prekybos alkoholiniais gėrimais tinklo parduotuvėse.

Taip bendrovė siekia užtikrinti statybos darbų saugą ir mažinti alkoholio vartojimą  Lietuvoje.

Pajamos iš prekybos alkoholiniais gėrimais tinklo apyvartoje sudaro vos porą procentų, tačiau pastaraisiais metais jos augo 15-17 procentų.

„Dauguma mūsų pirkėjų – statybų sektoriaus darbuotojai, kur alkoholio vartojimas nesuderinamas su darbų sauga. Atsižvelgdami į tai bei reaguodami į visuotinę alkoholio vartojimo problemą Lietuvoje, priėmėme sprendimą atsisakyti tos asortimento dalies, kurios vartojimas didina statybos darbų riziką“, - sako „Moki–Veži“ rinkodaros vadovė Jurga Petrauskienė.

Pasak jos, ribodama alkoholio įsigijimo taškų skaičių Lietuvoje, bendrovė taip pat mažina bendrą alkoholio vartojimą šalyje.

Šiuo metu alkoholiniais gėrimais jau neprekiaujama naujausiose „Moki–Veži“ parduotuvėse Vilniuje ir Visagine. Planuojama, jog jokio alkoholio tinklo parduotuvėse neliks jau vasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viciunia(iš ŠANČIU)

viciunia(iš ŠANČIU) portretas
Realus žingsnis kovoje su gėrimu statybose ir ten ,kur nereikia.Tai ne ,,paso rodymas".Šaunuoliai-šnapsą pirk spec.parduotuvėje.Matomai tai jie gali sau leisti-statybinės prekės yra nepigios.O dėl kaimo parduotuvių:kas jiems trukdo vietoj alkoholio daugiau pardavinėti statybos reikmenų,įrankių,šluotų,kibirų ir panašiai?Kas nori-tas randa.

DJ

DJ portretas
Gera proga pradėti gaminti savo naminį alkoholį ir juk sau gamins tik kokybišką savo reikmėms, kad patiems neapsinuodyti, kaip būna su siuskiškais sorogatais pirktais legaliuose parduotuvėse arba iš bobučių "taškų", arba iš pažįstamų kontrabandistų-surogatistų !.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių