„Wizz Air“ vasarą pasitinka naujais orlaiviais ir interneto svetaine

  • Teksto dydis:

Penkerius metus Lietuvoje veiklą vykdanti didžiausia Centrinės ir Rytų Europos mažų sąnaudų bendrovė „Wizz Air“ savo keleivius nuo šiol skraidins atnaujinto dizaino ir didesniais orlaiviais. Lietuvoje pristačiusi pirmąjį naują „Airbus A321ceo“ orlaivį su atnaujintu išorės ir vidaus dizainu, bendrovė žada ir daugiau naujovių, viena iš jų – visiškai nauja interneto svetainė.

„Praėjusiais metais atnaujinome savo bendrovės dizainą ir įsigijome pirmąjį „Airbus A321“ orlaivį, kuris šiandien yra pats efektyviausias tokio tipo orlaivis pasaulyje. Su šiuo metu vykdomais orlaivių pristatymais mūsų lėktuvų amžius išlieka jauniausias Europoje, – sako „Wizz Air“ vadovas Jozsef Varadi. – Atnaujintas interjeras ir didesni orlaiviai keleiviams suteikia malonią skrydžio patirtį, kviečiančią sugrįžti dar kartą. Toks yra mūsų kiekvienos kelionės tikslas.“

Atnaujinti orlaiviai

Bendrovei naujai pristatomi „A321“ orlaiviai yra įrengti ir apipavidalinti pagal atsinaujinusį „Wizz Air“ prekės ženklą, kuris, anot bendrovės atstovų, yra gyvesnis, modernesnis ir labiau sofistikuotas. Keleivius pasitinka naujos interjero spalvos, lengvumo įspūdį kurianti salono aplinka, minkštos odinės sėdynės bei didesnės sėdimų vietų pasirinkimo galimybės.

Naujasis „A321“ modelis pasižymi erdvesniu salonu, efektyvesniu degalų panaudojimu, yra draugiškesnis aplinkai bei leidžia „Wizz Air“ pasiūlyti žemas skrydžių kainas. Efektyvesnė   variklio veikimo technologija ir mažesnės kuro sąnaudos prisideda prie gamtos tausojimo: sudeginama mažiau kuro, sumažinamas jo išmetimas į aplinką bei skleidžiamas triukšmas. Maksimalus naujojo orlaivio kreiserinis greitis – 903 kilometrai per valandą, jis sveria apie 48,5 tonos. Skirtingai nuo „A320“, „A321“ orlaiviuose, kuriuose telpa 230 keleivių, keleivius aptarnauja nebe 4 palydovai, bet 5.

Per 2018 metus „Wizz Air“ planuoja savo parke turėti 30 „A321“ tipo orlaivių, vėliau – papildyti atnaujintais „A321neo“ lėktuvų modeliais su dar pažangesne variklio veikimo technologija. Tęsiamos investicijos į naujas technologijas padeda ir toliau užtikrinti, kad „Wizz Air“ išliks lyderiaujančia Vengrijos žemų sąnaudų oro linijų bendrove.

Bilietai per 30 sekundžių

Kompanija ties orlaivių parko plėtra nesustoja ir toliau diegia geriausiai keleivių poreikius patenkinančias naujoves – keliautojai bilietus galės įsigyti atnaujintoje interneto svetainėje, kurioje bilietų pirkimo procesas tampa kur kas efektyvesnis ir patogesnis.

Nauja kompanijos interneto svetainė pasižymi patogiu išdėstymu, valdymu bei prisitaikymu prie bet kokio ekrano: išmanaus telefono, planšetės ar kompiuterio. Su nauja svetainės versija pristatyta ir įspūdinga bei pirma tokia naujovė – „Express Booking“ funkcija. Tai ypač greitas bilietų pirkimas – vos trijų mygtukų paspaudimų per 30 sekundžių klientai galės įsigyti norimus bilietus. Su atnaujinta svetainės versija jau dabar galima susipažinti naudojantis savo išmaniuoju telefonu ar bet kuriuo kitu įrenginiu, naršyklėje suvedus adresą m.wizzair.com.

Nuo pat pirmojo savo skrydžio iš Vilniaus 2011 metais, „Wizz Air“ pervežė jau daugiau nei 3 milijonus keleivių į ir iš Lietuvos. Kompanija yra pirmaujanti oro linijų bendrovė Tarptautiniame Vilniaus oro uoste, kuriame bazuoja 4 orlaivius bei turi 149 darbuotojus. Praėjusiais metais pervežti beveik milijonas keleivių prisidėjo prie daugiau nei 700 darbo vietų. Patvirtindama savo įsipareigojimus Lietuvai, „Wizz Air“ pradėjo skrydžius iš Kauno ir Palangos oro uostų ir šiai dienai iš visų trijų šalies oro uostų siūlo skrydžius 28 maršrutais į 14 šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių