Pagausėjo diplomuotų KLASCO specialistų

  • Teksto dydis:

Žinių dienos išvakarėse Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos KLASCO vadovai pagal seną tradiciją  sveikina  darbuotojus, baigusius mokymo įstaigas.  Šiemet  padėkos raštai įteikti trims  jaunuoliams, sėkmingai derinusiems  darbą  uoste ir studijas.

Visiems trims  gamyboje dirbantiems  diplomuotiems specialistams KLASCO vadovas Vytautas Kaunas linkėjo ilgų karjeros metų bendrovėje ir dėkojo už ištvermę siekiant profesinių žinių.

Filialo „KLASCO servisas“ krovinių apskaitininkės Laura Beniušytė ir Karolina Bunikytė Mykolo Riomerio universitete įgijo logistikos vadybos magistro kvalifikacinį laipsnį, o Krovos terminalo dokininkas–mechanizatorius Vitalij Šulžickij Lietuvos aukštoje jūreivystės mokykloje baigė uosto ir laivybos valdymo profesinio bakalauro studijas.

„Iš savo šeimos patirties žinau, kaip sunku mokytis dirbant, kiek tai reikalauja artimųjų palaikymo ir asmeninių pastangų. Todėl be galo gerbiu  žmones, kurie dėl ateities ir darbo perspektyvų sutelkia valią ir siekia aukštesnio tikslo“, – sveikindamas šių metų absolventus kalbėjo V. Kaunas.

Naujuosius specialistus sveikino kolegos ir padalinių vadovai, nes  jaunoji profesionalų karta  bendrovei užtikrina  veiklos tęstinumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Vitės kompanija ,apie ją buvo rašyta,tai manekėnės ir aferistų kompanija.Užgrobė Lietuvos miestus,jų rajonus,daugiabučius pasisavino ,pasidalino ,prievartaudami mėnesinio mžkesčio už nieką, tokiu budu susirenka per mėnesį sau didžiulius pinigus ir vaidina reikalingais verslininkais.Kur STT .FNTT ,VMI prikuratūra,kodėl leidžia jiems vykdyti raketa Lietuvoje.Dabar matai” įpatingi” KLASCO specialista.Vis keičia pavadinimus,klastoja išsireiškimus.

dfsf

dfsf portretas
pz reklama kokia, geda siai imonei, nuodija Klaipeda

Klaipeda

Klaipeda portretas
V.Kaunui PAGARBA
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių