R. Masiulis: kol kas tik stebiu permainas „Lietuvos geležinkeliuose“

  • Teksto dydis:

Paskirtasis susisiekimo ministras Rokas Masiulis sako kol kas stebintis įvykius ministerijai pavaldžioje įmonėje „Lietuvos geležinkeliai“, o  konkrečius sprendimus ketina priimti pradėjęs dirbti ministru.

„Kol kas nenorėčiau ateities komentuoti. Matau, kad įmonėje vyksta permainos šiuo metu, bet šiame etape tik stebiu situaciją. Kai prisieksiu kaip ministras, kai pradėsiu dirbti kaip ministras, tada situaciją nagrinėsiu detaliai“, - BNS sakė R.Masiulis.

Penktadienį „Lietuvos geležinkelių“ vadovas Stasys Dailydka pranešė įmonės valdybai įteikęs prašymą trauktis iš užimamų pareigų. Įmonės vadovą skiria ir atleidžia bendrovės valdyba.

„Kol kas sakyčiau dar nereikia labai skubėti. Ateisim į ministeriją, susipažinsim su situacija ir tada sprendimai bus priiminėjami. Kol kas tik stebiu situaciją“, - teigė R.Masiulis.

Šalies vadovė Dalia Grybauskaitė ne kartą kritikavo S.Dailydkos vadovaujamus geležinkelius. Neseniai ji pareiškė, jog būtent Lietuva kelia daugiausiai problemų dėl „Rail Baltica“ įgyvendinimo, o projektų vilkinimas ir „Lietuvos geležinkelių“ savivalė kenkia šalies reputacijai. Be to, anot jos, nauja Vyriausybė turėtų apriboti valstybės valdomų įmonių „amžinų vadovų“ kadencijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
R.Masiulis kartu su grybauskaitem fifino pinigus uz SGD terminala ir ,,,interpendencija,,, berods 1,5 milijardo nufifino ---dabar jau taikosi prie gelezinkeliu ......tuoj ne tik visus paravozus isparduos bet ir begius y metalo lauza svedams atiduos...

Darata

Darata portretas
Kai stebint vadovai patys bėga yra geras darbo požymis, nes jaučia, kad gali liūdnai baigtis. Ten toks ekonomikos "monstras" Šimėnas taip pat sukirmijęs biurokratas. Visa Dailydkos chebrytė sulipdyta iš kelininkų kompanijos.

Labiau patyręs

Labiau patyręs portretas
Turėtų sugrįžti Rimvydas Valys.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių