R. Valatka palieka 15min.lt vyriausiojo redaktoriaus postą

  • Teksto dydis:

Rimvydas Valatka palieka naujienų portalo 15min.lt vyriausiojo redaktoriaus pareigas, pirmadienį pranešė portalas.

Trejus metus vyriausiuoju redaktoriumi dirbęs R.Valatka pareigas šalių sutarimu palieka nuo balandžio 1-osios.

Pranešama, kad 15min.lt keičia redakcijos struktūrą, kurioje atsiranda leidėjo pozicija, ją užims dabartinis įmonės vadovas Tomas Balžekas, atsiranda devynios skyrių redaktorių pozicijos.

Kaip BNS sakė R.Valatka, apie naikinamą vyriausiojo redaktoriaus pareigybę jis buvo informuotas penktadienį.

„Aš galėjau likti redakcijoje - man buvo pasiūlyta tapti skyriaus vedėju. Bet aš manau, kad jei buvai vadovu, tu nebegali būti eiliniu toje pačioje redakcijoje“, - sakė jis.

R.Valatka sakė, kad vykdant struktūros pertvarką darbuotojai nėra atleidžiami. Jis pats teigia dar neturintis konkrečių darbo pasiūlymų ar planų.

15min.lt vyriausiuoju redaktoriumi R.Valatka dirbo nuo 2011-ųjų gruodžio, prieš tai jis 19 metų dirbo „Lietuvos ryto“ grupėje, buvo dienraščio „Lietuvos rytas“ ir naujienų portalo lrytas.lt vyriausiuoju redaktoriumi.

Bendrovėje „15min“ dirba 71 darbuotojas, įmonę priklauso Estijos bendrovei „Eesti Meedia Group“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal tai

gal tai portretas
balandžio pokštas?

gal

gal portretas
valatkos strapsniai yra ne jo,o kysami kazkam i nauda.drasos jis neturintis dauk,kaip zmogus jis nupirktas kad spauzdinti kazkam i nauda straipsnius tai nepasakiciau kad tai yra drasa.mazai te like kurie rimtai yra drasus zurnalistai nebijantis rasyti tiesa..galima sakyti beveik nera.pasaulije taip jau ikurta ta sistema.zurnalistu veidai tik veidai,,o straipsnius stampuoja kiti.

Rega

Rega portretas
R.Valatkos straipsnius visada skaitydavau.Dažnai su daug kuo nesutikdavau,bet skaityti buvo įdomu.Be to,jo mintys drąsios ir įdomios,išsakančios nemažai tiesos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių