„Rimi" metų plėtrą pradėjo nuo Kauno

  • Teksto dydis:

Mažmeninės prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ aktyvią metų plėtrą pradėjo nuo Kauno – antradienį Europos prospekte duris atvėrė naujas „Rimi" prekybos centras. Tai pirmoji parduotuvė pietinėje miesto dalyje ir jau aštuntoji šiame mieste.

Mažmeninės prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ aktyvią metų plėtrą pradėjo nuo Kauno – antradienį Europos prospekte duris atvėrė naujas „Rimi" prekybos centras. Tai pirmoji parduotuvė pietinėje miesto dalyje ir jau aštuntoji šiame mieste.
 
Europos pr. 43 duris atvėrusioje naujoje parduotuvėje pirkėjams siūlomi visi „Hypermarket“ formatui būdingi privalumai: erdvi prekybos salė su plačiais takais praėjimui, pirkėjams pažįstamas patogus prekių išdėstymas, 12 tūkst. prekių asortimentas, platus šviežios mėsos bei žuvies pasirinkimas.

Naujoje parduotuvėje, kurios prekybinis plotas siekia 2000 kv. metrų, pirkėjų taip pat laukia didelis „Rimi" pagamintos produkcijos pasirinkimas: kepykloje kasdien bus kepamos šviežios bandelės ir duona, siūlomi įvairūs kulinarijos bei konditerijos gaminiai. „Rimi" virtuvės gaminius pirkėjai atpažins pamatę ženklą „Mano dienai“. Kaip skelbiama bendrovės pranešime, visi šiuo ženklu pažymėti gaminiai yra švieži, iš kokybiškų ingredientų, paruošti pagal „Rimi" virtuvės šefų kurtas ir ištobulintas receptūras.

Prekybos centre, kurio visas plotas siekia 3200 kv. metrų, kartu su naująja „Rimi" duris atveria batų parduotuvė, vaistinė, grožio salonas, specializuoto alaus, žūklės reikmenų, gėlių parduotuvės, mobilaus ryšio operatoriaus salonas, drabužių taisymo ir siuvimo paslaugos bei sušių baras.

Parduotuvėje dirbs 80 darbuotojų, šalia įrengta 130 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

Pozicijas Kaune sparčiai stiprinantis prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ per paskutinius penkis mėnesius šiame mieste atidarė keturis naujus prekybos centrus ir, palyginus su 2014 metų pradžia, savo prekybinį plotą šiame mieste padidino daugiau nei 50 proc.

Bendrovė „Rimi Lietuva“ šiuo metu valdo 47 prekybos centrus visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liudna

Liudna portretas
Darzoviu pasirinkimas labai prastas ir beto darzoves supuvusios net moškes ir muses jau pradeda daugintis ant darzoviu , toks jausmas kad darzoves atveztos iš rikontu savartino ir dar kainos kosmines. Šviezios žuvies pasirinkimo iš vis nėra , salotai gaminami iš produktu kuriu terminas jau pasibaiges . Duona ar batonai ir bulkutes prastos bukles , jei nieks nenuperka tai ju pakartotinai šildo orkaitei kad parodyt ka tik vėl iškepti ir švieži . Daug buna prekiu su pasibaigusiu galiojimo terminu .

kauniete

kauniete portretas
Sioje parduotuveje labai prasta maisto kokybe,i pastabas nereaguojama,pirkti galima ,esant butinybei,tik ne Rimi pagamintas ar fasuotas prekes ir tai reikia ziureti galiojimo terminus,sekti akciju laika.

vietinė

vietinė portretas
Man Rimi-per brangi parduotuvė, bet Europos pr. ji, manau, tikrai klestės. Patogu pro šoną važiuojantiems, Freda labai plečiasi, daug naujakurių. Reikėjo šitam rajono gale didesnės parduotuvės.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių