Rusijos „Ani Plast“ pradeda gamybą Klaipėdoje

Viena didžiausių Rusijos plastikinės santechnikos gaminių eksportuotojų "Ani Plast" Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) šią savaitę atidaro naują gamyklą, į kurią investavo apie 6 mln. eurų, rašo "Verslo žinios".

"Nuo 2009 metų čia veikė tik "Ani Plast" pardavimo padalinys, prieš daugiau nei metus Klaipėdos LEZ jie išsinuomojo gamybines patalpas ir ėmė šiek tiek gaminti. Pamatę, kad Lietuva yra gera platforma prekiauti su kitomis ES šalimis, rusai nutarė investuoti ir čia statyti nuosavą gamyklą", - sakė Klaipėdos valdymo bendrovės generalinis direktorius Eimantas Kiudulas.

Klaipėdos LEZ taip pat dirba Ukrainos kapitalo "Neo Group", Baltarusijos kapitalo "Glassbel Baltic".


Šiame straipsnyje: ANI plastLEZKlaipėdos LEZ

NAUJAUSI KOMENTARAI

xexe

xexe portretas
zmones, ar jus visai durni, plastiko gamyklos cia ir turi buti - jei turime granuliu (zaliava plastiko gamybai) gamykla, naturalu, kad greta kuriasi plastiko gaminius, pakuotes etc gaminancios gamyklos (trumpinama logistikos grandine, mazesni kastai. Duok die daugiau gamyklu, darbo klaipedieciams. Nuo to visiems bus tik geriau.

kiek

kiek portretas
Kiek plastiko gamyklų- monstrų turėsime LEZ-e? Kada bus fiksuojama ne atskira, o visų suminė tarša? Gal redakcija padėtų susigaudyti? Dėkui iš anksto.

mu-mu

mu-mu portretas
jei prie straipsnio būtų pridėta nuotrauka, blogiau nebūtų...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių