„Ryanair“ įsigalios naujos rankinio bagažo taisyklės

  • Teksto dydis:

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ savo klientams primena, kad nuo sausio 15 d. įsigalios naujos rankinio bagažo taisyklės.

Bendrovė skelbia, kad tik pirmenybinio įlaipinimo paslaugą (taip pat ir „Plus“, „Flexi Plus“ ir „Family Plus“ paketus) įsigiję keleiviai galės įsinešti į saloną du rankinio bagažo vienetus.

Keleiviai, neįsigiję pirmenybinio įlaipinimo paslaugos, į saloną galės įsinešti tik vieną nedidelį rankinio bagažo vienetą, o antras (didesnis) bagažo vienetas su ratukais bus perkeliamas prie įlaipinimo vartų į atskirą bagažo skyrių (nemokamai).

„Ryanair“ skelbia, kad naujos registruojamo bagažo taisyklės numato klientams mažesnių mokesčių ir 33 proc. didesnį bagažo svorį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zita

Zita portretas
Istustins daugiau gales, nesaziningi darbuotojai

Stebetina

Stebetina portretas
Tas bagazas, lyginant su barskanciu geltonu salonu ir kedemis su iskritusiais varztais, kaip kokiam sovietiniame viliuke, dar nera pats blogiausias dalykas...:)))

Ruta

Ruta portretas
O kas cia blogo? Paims lagaminiuka prie lektuvo ir i bagaza,tiek kad potobpalaukt reiks kad atiduotu:) dar patogiau nereiks nestis i lektuva ir uzkelt. Taigi viskas delto kad greiciau visi sulaipinti ir islaipinti butu:)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių