SAS keleivius tarp Palangos ir Kopenhagos skraidins dažniau

  • Teksto dydis:

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS nuo š.m. spalio 12 d. trečdaliu didina reguliarių skrydžių tarp Palangos ir Kopenhagos skaičių - vietoj 13 bus vykdomi 18 skrydžių per savaitę, t.y. nuo pirmadienio iki penktadienio SAS keleiviams pasiūlys po tris skrydžius per dieną vietoj dabartinių dviejų, o savaitgaliais – iki dviejų skrydžių per dieną.

„Pastebime, jog skrydžių paklausa tarp Palangos ir Kopenhagos toliau auga, tad atsižvelgdami į klientų poreikius, nuo spalio 12 d. trečdaliu didiname skrydžių skaičių šiuo populiarėjančiu maršrutu. Papildomi reisai bus vykdomi darbo dienomis, vakarais, tad esant poreikiui, keleiviai savo kelionės tikslą galės pasiekti po darbo valandų“, - sakė SAS vadovė Baltijos šalims ir Rusijai Rūta Jucienė.

Pasak R. Jucienės, papildomų reisų tarp Palangos ir Kopenhagos dėka SAS keleiviai vakare galės pasiekti ne tik Danijos sostinę, bet ir tokius miestus kaip Stokholmas, Oslas, Bergenas, Goteburgas, Stavangeris, Bilundas, Alborgas, Tronheimas, Gdanskas, Poznanė ir kt.

Nuo spalio 12 d. visi SAS skrydžiai tarp Palangos ir Kopenhagos bus vykdomi 88 vietų CRJ900 lėktuvais.

Skrydžių bendrovė SAS iš Lietuvos į pagrindinius Skandinavijos oro uostus šiuo metu iš viso vykdo virš 46 skrydžių per savaitę: 19 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 14 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo, taip pat 13 reguliarių skrydžių per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagos (vasaros mėnesiais skrydžių skaičius šiuo maršrutu yra padidintas). Spalio 29 d. SAS keleiviams taip pat pasiūlys keturis savaitinius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių