„Sennebogen“ pristatė technikos naujoves

Miunchene vykusioje IFAT parodoje, kurioje pristatyta technika, palengvinanti antrinių žaliavų rūšiavimą, naujos kartos krautuvus demonstravo ir vokiečių kompanija "Sennebogen". Pastarieji išsiskiria ekologiškumu, saugumu, manevringumu, patogumu, ekonomiškumu.

Tarptautinėje specializuotos technikos parodoje lankėsi kompanijų, tarnybų, kurios rūpinasi aplinka, ekologija, antrinių žaliavų rūšiavimu, atstovai.

Jie domėjosi technikos naujovėmis, kurios palengvina šį procesą, darbą daro efektyvesnį.

Kompanijos "Sennebogen" produkciją Lietuvoje pristatančios įmonės "Palgardo kranai" direktorius Eugenijus Mantulovas pasakojo, kad itin didelio parodos lankytojų susidomėjimo sulaukė naujos kartos kompanijos "Sennebogen 817 E" krautuvas.

"Sennebogen 817 E" pasižymi universalumu. Šis hidraulinis krautuvas skirtas dirbti tiek patalpose, kur yra antrinių žaliavų rūšiavimo linijos, tiek atvirose aikštelėse, kur atvežamos ir sukraunamos pastarosios, kad būtų išrūšiuotos.

Gamindama techniką, įmonė "Sennebogen" ypač didelį dėmesį skiria ekologijai – atitinka visus griežto ES standarto reikalavimus, o į tai pastaruoju metu atsižvelgiama visame pasaulyje. Dirbant krautuvams ar keltuvams, nepamatysi rūkstant juodo dūmo, nes įrengti specialūs deginimo filtrai. Kad šie mechanizmai nekenksmingi aplinkai, rodo ir žalia jų spalva.

Kompanija "Sennebogen" yra vienas lyderių tarp tokios technikos gamintojų pasaulyje. Per 65-erius metus įmonė sukaupė didelę patirtį, ištobulino įrenginius, kad šie kuo labiau atitiktų klientų lūkesčius.

Vokiečių kompanijos gaminamos technikos pasiūla yra labai didelė. Įmonė prekiauja ratiniais, vikšriniais, ant bėgių statomais kranais, krautuvais, ne tik mobilia, naudojama uosto teritorijoje, sandėliuose, kelių priežiūros darbams technika, bet ir statybose reikalingais teleskopiniais kranais, kurių strėlės ilgis siekia net 154 metrus.

Šios kompanijos mechanizmus vis dažniau atranda ir Lietuvos įmonės. Ypač vertinamas šio gamintojo krautuvų, keltuvų mobilumas, efektyvumas, manevringumas, universalumas.

Lietuvos bendrovės gali susipažinti su naujausiais vokiečių kompanijos techniniais sprendimais. Juos pristato "Sennebogen" atstovas Lietuvoje – įmonė "Palgardo kranai", kuri veikia jau 20 metų.

Bendrovė ne tik tarpininkauja parduodama "Sennebogen" techniką, bet ir ją nuomoja. Kartu gali būti skiriamas ir profesionalus operatorius. Įmonė rengia ir tokių darbuotojų mokymus.

Bendrovė "Palgardo kranai" užsiima ir "Sennebogen" technikos priežiūra bei remontu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Centas

Centas portretas
Seimynine ranga atgimsta.

Ilona

Ilona portretas
O Mantulova, kuri kuri dirba Klaipėdos savivaldybėje ir kuruoja atliekų tvarkymą, nėra susijusi su minimu Mantulovu? Labai energinga moteriškė, gal sugalvojo šeimos verslą?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių