„Senukai“: pabaigti darbai – geriausia dovana

  • Teksto dydis:

Geriausia dovana sau ir kitiems – pabaigti darbai. Su tokiu šūkiu prekybos tinklas "Senukai" ragina pirkėjus susimąstyti apie tai, kokie dar rūpesčiai iki Naujųjų metų yra neišspręsti. Kai kam tai – Kalėdų dovanos, kurios dar tik suplanuotos galvoje, bet neparuoštos. Nemažai pirkėjų paskutiniam vakarui palieka ir namų bei eglės puošybą.

Prekybos tinklo "Senukai" dizaineriai ragina nepergyventi, net ir paskutinę minutę susiruošę šventėms papuošti namus, tikrai spėsite. Juolab ir nuolaidų dienas "Senukai" patrigubino – nuo šiol 30 proc. nuolaidos skelbiamos ne tik trečiadienį, bet ir penktadienį bei šeštadienį.

Prekybos tinklo dizaineriai šių metų šventinei kolekcijai atrinko madingiausius kalėdinės puošybos atributus. Šiemet vyrauja ramios pastelinės spalvos, ypač madinga neįkyri rožinė spalva. Patys žaisliukai primena tuos, kuriais egles puošdavo prieš šimtmetį.

Kalėdų eglutes paprastai pradeda pirkti tuomet, kai sužiba miesto pagrindinės eglės. Kiek ankščiau egles puošia skirtingos įstaigos, vaikų darželiai ir mokyklos.

Populiariausios – vidutinio aukščio eglės. Aukštesnes, kartais ir 2-3 metrus siekiančias egles, perka įstaigos, organizacijos, kurios mėgsta padabinti biurų pastato fojė. Labai populiarios ir mažos – iki metro eglutės, jos paprastai būna namuose nepagrindinės. Jomis puošia vaikų kambarius, o darbovietėse – kabinetus. Nors asortimente kasmet siūlomos ir spalvotos dekoratyvinės eglės, mūsų šalies gyventojai yra gana konservatyvūs – jie ištikimai renkasi žaliaskares. Pastebime, kad mūsų šalies gyventojai egles mėgsta puošti patys, nes tai yra labai svarbi šventės dalis. Eglės papuošalus, bei girliandas "Senukų" pirkėjai renkasi irgi ganėtinai konservatyviai: labiau populiarūs yra vienspalviai papuošimai ir neįkyriai šviečiančios girliandos. Pastaruoju metu perkamos tos, kurios veikia neprijungtos prie elektros. Taip pat kasmet parduodama vis daugiau laukui skirtų girliandų, žmonės puošia ne tik namų interjerą, bet ir eksterjerą.

Prekybos tinklo dizaineriai naujas kalėdinių papuošimų kolekcijas pradeda rinkti ir užsakinėti prieš metus, kasmet su tiekėjais derasi dėl palankesnių kainų, todėl ši prekių kategorija nėra pabrangusi, o ir daugybė akcijų ir specialių pasiūlymų leidžia kiekvienam išsirinkti papuošimus "pagal kišenę".

"Senukų" parduotuvėse pirkėjai gali rinktis iš itin didelio asortimento papuošimų, jų kaina svyruoja priklausomai nuo gaminio, pavyzdžiui, brangiausi papuošimai yra Olandijoje gaminti rankų darbo papuošimai.

Pastarųjų metų tendencijos rodo, kad pirkėjai dovanomis Kalėdų proga lepina ne tik artimuosius, bet ir save. Tai yra puiki proga įsigyti kad ir metus planuotą daiktą.

Pardavimų statistika rodo, kad šiemet "Senukų" parduotuvėse perkamiausios dovanos – televizoriai, dulkių siurbliai, mobilieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, kavos aparatai, išmanieji laikrodžiai bei apyrankės ir žaidimų konsolės.


Šiame straipsnyje: senukaiKalėdosdovanoslietuviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių