„Šilo“ parduotuvių valdytojos pajamos išaugo iki 35,8 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Prekybos tinklą "Šilas" valdanti bendrovė "Eiginta" praėjusiais metais gavo 35,847 mln. eurų pajamų - 18,2 proc. daugiau nei 2015 metais, kai įmonės apyvarta buvo 30,331 mln. eurų.

Bendrovės grynasis pelnas per metus padidėjo 84,3 proc. iki 838,2 tūkst. eurų, teigiama Registrų centrui pateiktoje "Eigintos" 2016 metų ataskaitoje.

Dokumente nurodoma, kad įmonė pernai savo akcininkams išmokėjo 598 tūkst. eurų dividendų (2015 metais - 590,7 tūkst. eurų).

Įmonės pardavimo savikaina per metus ūgtelėjo 18,1 proc. iki 27,9 mln. eurų, ikimokestinis pelnas - 83,9 proc. iki 924,4 tūkst. eurų.

Praėjusiais metais įmonėje dirbo vidutiniškai 381 darbuotojas (2015 metais - 357). "Eiginta" valdė 16 parduotuvių "Šilas" Kaune ir vieną Kauno rajone. Šiais metais bendrovė planuoja atidaryti tris naujas parduotuves.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darbuotojas

darbuotojas portretas
Kaip silo administracija pagerbe savo darbuotojus, Dovanu kaledom skrusdelynai su seniai pasibaigusia garantija ir ant jos uzklijuota nauja etikete su nauju terminu, Ar negeda seimininkam

Darbuotoja

Darbuotoja portretas
K. Škirpos gatvėje tikrai stengiamsi dėl pirkėjų. Tačiau gaila, kad algą minimali.... Juokingiausia tai, kad viena senutė man pasakė: ,,Jūs tikriausiai apie 1000€ uždirbat" mano akys net pašoko... Sakau ne, tikrai ne, minimumas. Juk čia ne anglija, kad tokias algas gauti :DD Nežinau ką toki žmonės įsivaizduoja... O dar jei koki klientai akis pradeda draskyti.... Žmogus irgi pavargsti per dieną: tvarkaisi sandėlį, krauni prekes salėje ir dar plius į kasą reaguoji... Artėja šventės. Manoma reikės sėdėti pastovisi kasoj. Įdomu kam teks skyrius užkraut, nes tikrai prapirks. Žinoma tai minusas darbuotojams, jie yra apkrauti darbais, tai ir alga galėtų būti geresnė. Nekalbu apie vyr. Kasininkes... Vakare belekaip turi suktis , nes viskas atitenka vienam žmogui, vos ne visą parduotuve turi užkraut, viską supildyt, sužiūrėti.. Didesnė alga labiau motyvuotų.. Galiu asmeniškai pasakyti, kad K.Škirpos darbuotojai visi gerai dirba, puiki, darbšti valdžia, bet yra kaip yra...

man patinka

man patinka portretas
kulinarija gera,akcijos jeigu būna tai ne simbolinės,jokių kvailų lojalumo korteliu.Jei formuojasi eilė-kviečiama daugiau darbuotojų,kainos kaip visur.Parduotuvės kompaktiškos,lnereikia klaidžiot.P.S nesu darbuotoja o tik lojali pirkėja K.Škirpos g.parduotuvėje
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių