„Technoramos” gimtadienis – rekordiškai ilgas ir dosnus

  • Teksto dydis:

Nuo vasario 12-osios griausmingas „Ilgiausių metų” skambės Klaipėdos „Akropolyje” įsikūrusiai „Technoramai“, kurioje pakvips gimtadienio keksu ir už jį dar saldesniu azartu prizų bei nuolaidų medžiotojams. Buitinės technikos parduotuvė didžiausią atrakcijų konfeti iššaus šį savaitgalį, tačiau šventiniai pasiūlymai galios net penkias dienas.

Dovanoti – smagiausia

„Technoramos” erdvė Klaipėdos „Akropolyje“ su dėmesį visad atkreipiančiomis vitrinomis bei savo vieninteliu Lietuvoje lenktynių simuliatoriumi – inovacijų „sala“, iki kurios kelią per dešimtį metų turbūt įsidėmėti spėjo ne tik kiekvienas klaipėdietis, bet ir tolimesnių miestų gyventojai. Žmonės čia keliauja ne tik pirkti, bet ir daugiau sužinoti apie naujausius prietaisus bei tendencijas technologijų srityje. Čia esantys daiktai iškeliauja kurti jaukesnių namų, virsta dovanomis, tampa svarbiausių šeimos įvykių metraštininkais, treneriais, nenuilstančiais pagalbininkais.

Džiaugdamasi galimybe būti svarbia gyvenimo dalimi daugeliui, „Technorama“ savo gimtadienį švenčia dalindamasi: dovanomis, prizais, pozityviomis emocijomis, savo ekspertų žiniomis bei patarimais. Šiųmetės šventės programa itin turtinga, tad apsilankyti joje verta ne tik tiems, kurie aistringai domisi naujausiais inžinierių ir programuotojų pasiekimais, bet ir „nuosaikiau“ į technologijas žvelgiančioms damoms, sveiko gyvenimo būdo propaguotojams, šeimoms su smalsiais mažaisiais.

Laukia Metų šansas

Visi perkantieji už 10 eurų ar daugiau penktadienį ir šeštadienį galės išmėginti savo sėkmę nuolaidų loterijoje – kažkam ji nulems laimę sutaupyti net 99 proc. pirkinio vertės. Tų, kurie trokšta daugiau asmeninės iniciatyvos pažabojant fortūną, laukia galimybė sudalyvauti aukcione ir įsigyti norimą daiktą gerokai pigiau nei eilinę dieną.

Penktadienį vienas burtų keliu išrinktas pirkėjas namo iškeliaus ne tik su savo išsirinkta „Samsung“ preke, bet ir nešinas šios firmos televizoriumi. Panaši loterija „Technoramoje“ vyks ir šeštadienio vakarą.

Nors užlipę ant svarstyklių ne visuomet regime tai, ką norėtume, o į skaičių „13“ žvelgiame įtariai, vasario 13-oji bus išties laiminga šventės dalyviui, kuris svers tiek pat, kiek ir „Vestfrost“ skalbyklė, atiteksianti jam arba jai dovanų.

Nors atrakcijų penktadienį ir šeštadienį nestigs iki pat vėlyvo vakaro, ypač išloš „vyturėliai“, nes pirmieji pirkėjai dovanų gaus kvietimus į „Neptūno“, su kuriuo „Technoramą“ sieja graži draugystė, rungtynes. Per dvi dienas bus išdalinta net 60 bilietų.

Išmaniųjų prietaisų „paradas“

Nuo penktadienio iki pat vasario 16 d. po „Technoramos”skliautais vyks dronų „dūzgės“. Tiksliau – šių prietaisų valdymo varžybos, kurių nugalėtojai turės galimybę laimėti „uRage“ prizus. Tikėtina, kad lankytojai ne tik dėl dovanų būriuosis prie dronų: susidomėjimas jais tebeauga tarsi ant gimtadieninio torto mielių. Atsižvelgdami į tai „Technoramos“ ekspertai, aktyviai išbandantys visas naujoves, dalinsis savo įžvalgomis, pasakos apie tai, ką įdomaus yra pavykę užfiksuoti iš padangių, o taip pat padės besirenkantiems.

Profesionalių patarimų sulauks ir stabtelėję prie išmaniųjų bei sporto laikrodžių ar apyrankių stendų. Tirpstant paskutinėms žiemos savaitėms ne vienam norisi ištirpinti ir nereikalingus kilogramus, tad verta atkreipti dėmesį į šių prietaisų galimybes bei naudą.

Įtrauks visus

„Mortal Combat“ žaidimo dalyviai šeštadienį rungsis dėl „PS4” valdymo pultelio, o „Rock Band4” žaidime bus proga su trenksmu atlikti savo mėgstamiausią kūrinį ir laimėti šį žaidimą su gitara.

Jaunųjų „Technoramos“ gimtadienio dalyvių lauks ne tik gausybė žaidimų bei konkursų, bet ir žinomiausių animacinių filmų personažai, kviesiantys drauge nusifotografuoti ir skrieti trasomis įsitaisius unikaliajame lenktynių simuliatoriuje.

Tuo tarpu mamos, pasivaišinusios kvapnia kava iš „Philips“ bei „Jura“ aparatų turės progą susipažinti su naujausių lazerinių epiliatorių ir kitų grožio prietaisų galimybėmis. Kadangi ne už kalnų – švarintis kviečiantis pavasaris, „Technoramoje“ apsilankysiantys „Dyson“ ekspertai padės norintiesiems išsirinkti geriausiai konkrečius poreikius atitinkantį siurblį.

Už gimtadienį! Už meilę!

Už ilgus „Technoramos“ gyvavimo metus šventės šeimininkai kvies pakelti „Stollar“ ir „Kuvings“ aparatais šviežiai spaustų sulčių ir daržovių kokteilius, ragins skanauti vietoje kepto deserto.

Iki vasario 16-osios „Technoramoje“ plevensianti gimtadienio dvasia persipins ir su Šv. Valentino dienos romantika, mat prekybos tinklo atstovai ruošia staigmeną ketinantiems šia proga susimąstyti apie šeimos pagausėjimą: galimybė laimėti solidų prizą galbūt kažkam taps papildoma paskata neatidėlioti motinystės ir tėvystės džiaugsmų.

Išsamią šventės programą, gimtadieninius pasiūlymus ir žaidimų sąlygas galima rasti apsilankius www.technorama.lt arba pasiimti specialią skrajutę „Technoramos“ parduotuvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių