Teismo verdiktas: „Linkomanija“ turi būti užblokuota

  • Teksto dydis:

Lietuvos apeliacinis teismas įpareigojo interneto paslaugų tiekėjus uždrausti savo klientams pasiekti failų dalijimosi interneto svetainę linkomanija.net, skelbia delfi.lt.

Asociacijai LATGA teisme atstovavęs advokatas Andrius Iškauskas portalui sakė, kad autoriams tai – džiugi žinia. Tačiau advokatas teigia, kad sprendimą dar galima skųsti Aukščiausiajam Teismui.

„Jau dvejus metus varstome teismų duris su šia „Linkomanijos“ byla. Pirmos instancijos teismas priėmė mums palankų sprendimą, tada jis buvo apskųstas, o Apeliacinis teismas atmetė skundą ir iš esmės patvirtino visus mūsų argumentus, kad „Linkomanijos“ blokavimas yra tinkama ir efektyvi priemonė“, – sakė A. Iškauskas.

Interneto tiekėjus uždrausti „Linkomaniją“ 2017 metų lapkritį buvo įpareigojęs Vilniaus apygardos teismas, tačiau sprendimas buvo apskųstas Apeliaciniam teismui. Šis patvirtino žemesnės instancijos teismo nutartį.


Šiame straipsnyje: linkomanijateismaslatga

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
'Linkomaniją' užblokavus PRIVALU atšaukti laikmenų mokestį... nes jis BUVO už tai kad mes ESĄ galim ką atsisiųst; nebelikus šaltinio - KAS čia per tolimesnis PLĖŠIKAVIMAS?

Piratas

Piratas portretas
Pasijungti vpna kaip Surfsharka, TunnelBear ar kitus ir apeini tuos DNS blokus. Toliau be problemu gali naudotis LM.

Aha

Aha portretas
DNS pasikeiciau , LATGA gali eiti nx
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių