Traukiniai ir stotys keičia veidą: pasistiebti verčia augantys klientų lūkesčiai

  • Teksto dydis:

Geležinkelio stotys keičia veidą: populiariausiomis kryptimis rieda modernūs, šiuolaikiški traukiniai, laukimo salės ir peronai tapo patrauklia erdve meno renginiams, parodoms, koncertams. Pasak „Lietuvos geležinkelių“ Keleivinių stočių departamento direktorės Daivos Pivoriūnienės, augant klientų lūkesčiams, priversta keistis ir bendrovė, ir jos teikiamų paslaugų spektras.

„Šiandieninis klientas yra reiklus. Norėdami teikti paslaugą, kuri vartotojui sukurtų vertę, turime atliepti į kliento įpročius, gyvenimo tempą, galiausiai – netgi tos dienos planus. Traukinių keleivius aptarnaujame tiek jiems važiuojant į darbo susitikimus, tiek poilsiauti su šeima. Tad paslaugų pasiūla turi būti įvairi“, – sako D. Pivoriūnienė.

Viena iš keleiviams pasiūlytų naujovių – siuntų vežimas traukiniais. Pasak D. Pivoriūnienės, tokio produkto poreikį padiktavo augantis klientų poreikis siuntas gauti greitai ir jiems patogiu metu.

„Turime išvystytą susisiekimą geležinkeliais: traukiniai populiariausiomis kryptimis kursuoja keliolika kartų per dieną, krypčių geografija yra plati. Natūralu, kad turėdami tokias galimybes siekiame klientams pasiūlyti papildomų verčių. „Greitas siuntas“ siūlome ne vieninteliai, tačiau vienas mūsų pagrindinių privalumų yra tai, jog siuntą galima atsiimti klientui patogiu metu, atvykus į traukinių stotį. Tokio aptarnavimo privalumą jau įvertino ir verslo klientai“, –pasakoja „Lietuvos geležinkelių“ atstovė.

Siuntos traukiniais siunčiamos į aštuoniolika Lietuvos miestų: Vilnių, Kauną, Klaipėdą, Šiaulius, Visaginą, Ignaliną, Švenčionėlius, Vievį, Varėną, Kazlų Rūdą, Marijampolę, Kybartus, Jonavą, Kėdainius, Radviliškį, Telšius, Plungę, Kretingą. Pasak D. Pivoriūnienės, auginti klientų ratą padeda ne tik plati geografija, bet ir patogi kainodara.

„Siuntimo kaina svyruoja nuo 3 iki 6 eurų, priklausomai nuo siuntos dydžio – S, M, L arba XL. Pavyzdžiui, populiariausio M dydžio siuntą bet kuriuo maršrutu vežti kainuoja 4 eurus, o siuntai tinkamo dydžio dėžes galima įsigyti stotyse, tad viską siūlome vienoje vietoje. Turintiems „Lietuvos geležinkelių" lojalumo korteles siuntų vežimui taikoma 20 proc. nuolaida“, – sako D. Pivoriūnienė.

Patikėjus siuntinį „Lietuvos geležinkeliams“ didžiąją dalį siuntų gavėjas atsiimti gali jau tą pačią dieną. Tokia galimybė klientams papildomai nekainuoja. Be to siuntos stotyse išduodamos nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro – tol, kol dirba stoties kasos. Daugiau informacijos apie siuntų vežimą galima rasti interneto svetainėje www.traukiniobilietas.lt arba siuntų pristatymo paslaugą teikiančiose stotyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rytis

rytis portretas
O traukiniai jos nauji vokiski,tai 70 metu dizainas.Paziurekite kaip atrodo italu,prancuzu traukiniai,tai lietuviski kaimas gilus.Ogiriasi iki apsisikimo.

Atpratau

Atpratau portretas
Lietuvoje siūsti siuntas.Prieš šventes paštai užkrauti eilėmis o pamėgimus iš Klaipėdos į Vilnių autobusu pasiūsti kelių šimtų gr.banderolę, paaiškėjo kad bus brangiau nei į Airiją.(tas pat Vilnius- Klaipėda autob.bilietas kainuoja apie 25 Eu.Už tokią kainą gali lėktuvu į Ispaniją nuskristi arba į Varšavą traukiniu nuvažiuoti(vasarą radau kainą 12Eu:DD)).Kreivi verslo veidrodžiai..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių