Turizmo departamento vadovo konkursas bus skelbiamas iš naujo

Neradus tinkamo kandidato, Ūkio ministerija artimiausiu metu skelbs pakartotinį Valstybinio turizmo departamento vadovo konkursą.

Ministerija pranešė, kad trečiadienį vykusio konkurso metu nė vienas kandidatas nesurinko būtino balų skaičiaus.

Vasarį paskelbtame konkurse, anot ministerijos, pradžioje buvo 10 pretendentų, iš kurių 3 neatitiko reikalavimų, 5 atsiėmė prašymus ar neatvyko, o galutinai jame dalyvavo du kandidatai.

„Pagal konkurso organizavimo taisykles, laimėtoju skelbiamas tas kandidatas, kuris surenka daugiausia balų, bet ne mažiau kaip 6. Trečiadienį vykusio konkurso metu abu kandidatai surinko mažiau kaip 6 balus“, – pranešime spaudai sakė Ūkio ministerijos kancleris Nerijus Rudaitis.

Kandidatai turėjo turėti socialinių ar humanitarinių mokslų studijų srities magistro laipsnį, ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį ir ne mažesnę kaip 2 metų darbo patirtį rinkodaros srityje, puikiai mokėti anglų kalbą, būti išlaikę bendrųjų gebėjimų ir vadovavimo gebėjimų aukščiausio lygio vadovams testus.

Kovą šias pareigas paliko Jurgita Kazlauskienė, kuri atsistatydino, paaiškėjus, kad Lietuvą užsieniečiams pristatančios bendrovės tam naudoja ne autorines ir su Lietuva nesusijusias nuotraukas.

Žiniasklaida skelbė, kad „Facebook“ puslapio „Lithuania. Real is beautiful“ kūrėjai Lietuvai užsieniečiams pristatyti naudoja pigiai kainuojančias portalų „Shutterstock“ ar „Flickr“ iliustracijas. Pernai vykusį konkursą rinkodaros socialiniuose tinkluose, reklamos ir turinio rinkodaros paslaugų teikimui įmonių „Open Agency“ ir „Turinio rinkodara“ konsorciumas laimėjo pasiūlęs 140 tūkst. eurų kainą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių