Uosto direkcija – sėkmingai dirbanti įmonė

  • Teksto dydis:

Lietuvos pramonininkų konfederacija baigiantis metams įvertina ir pagerbia sėkmingai dirbusias šalies įmones. Tarp sėkmingai dirbančių įmonių – ir VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija.

Kasmet Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) siekia įvertinti sėkmingai Lietuvoje kuriančias ir verslą vystančias LPK įmones, jų vadovų ir specialistų pasiekimus. Konkurso "Sėkmingai dirbanti įmonė" komisija vertina gaminamos produkcijos ar teikiamų paslaugų apimtį (metines pajamas), pelningumą, investicijas į gamybą, eksporto),  darbo našumo rodiklius ir kitus kriterijus.

"Žinoma, smagu, kad mūsų įmonės veikla ir rezultatai yra pastebimi ir įvertinami. Didžiuojuosi Uosto direkcijos kolektyvu ir nuveiktais darbais", – sakė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

Klaipėdos uostas pagal krovinių apyvartą jau keletą metų iš eilės yra lyderis tarp Baltijos valstybių, taip pat tarp ES uostų Baltijos jūroje. 2017 m. Klaipėdoje buvo perkrauta 43,17 mln. t krovinių. Per vienuolika šių metų mėnesių uosto apyvarta pasiekė 42,24 mln. t

Uosto direkcija nuolat investuoja į uosto infrastruktūrą – kasmet po dešimtis milijonų eurų. Nuolatinės investicijos daro uostą konkurencingą ir leidžia savo investicijas planuoti uosto naudotojams siekiant gerų krovos rezultatų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventojas, tersiamo kvartalo.

gyventojas, tersiamo kvartalo. portretas
didziausi tersejai...kaip kokie 5 litrai isbega, tai didziausias triuksmas, o, kada tersiami gyvenamieji rajonai, tai tylu...kur grubliausko sukurtos darbo grupes, jau numarintos...merui rupi nauji rinkimai...

Bebras

Bebras portretas
Pigi valstieciu kandidato i merus reklama

Valdininkai

Valdininkai portretas
Čai ne įmonė, o biurokratų kontora. Milžiniška
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių