Verslo veiklos širdis – kokybiški degalai

Greitai, laiku ir patikimai – trys svarbiausi principai, kuriais vadovaujasi degalus verslo subjektams tiekianti bendrovė „Apoil“.

Versle svarbiausia – patikimumas, o teikiamų paslaugų ir žaliavų kokybė gyvybiškai svarbi toms veiklos rūšims, kurios plačiai naudoja dyzelinu varomas transporto priemones ar įrenginius – žemės ūkio ar transporto sektorius, laivyba.

Kokybiški ir laiku verslininkus pasiekiantys degalai užtikrina ne tik įrenginių „sveikatą“, bet ir nepertraukiamą veiklos procesą.

„Žemės ūkio, laivybos veiklą vykdančiai ar transportavimo paslaugas teikiančiai bendrovei būtų sunku tinkamai organizuoti veiklą, jeigu degalai, be kurių veikla sustoja, verslininkus pasiektų ne sutartą dieną, ne sutartu laiku arba būtų atvežtas ne toks kiekis, kokio reikia“, – neabejojo bendrovės „Apoil“ vadovas Paulius Zaveckas.

Pašnekovo teigimu, dar vienas esminis sėkmingos veiklos veiksnys – ne tik laiku klientus pasiekiantys degalai, bet ir jų kokybė.

„Degalų kokybė yra automobilio „sveikatos“ ir ilgaamžiškumo garantas“, – neabejojo P.Zaveckas.

Pabrėžiama, jog paprastai verslininkų siekis įsigyti pigesnių degalų pinigines paplonina dvigubai, mat jų sunaudojama daugiau, o žemesnė kokybė lemia greitesnį automobilių ar įrangos susidėvėjimą.

Todėl laikui bėgant veiklos procesą stabdo vis dažniau gendanti technika, o remontui iššvaistyto laiko bei sutrikusios veiklos pasekmė – finansiniai nuostoliai.

„Degalų kokybė yra gero darbo, mažesnių laiko ir piniginių išlaidų garantas“, – patikino bendrovės vadovas.

Bendrovė „Apoil“ jau daug metų gina atsakingos ir patikimos bendrovės vardą, todėl ne tik visiškai pasitikima verslininkams tiekiamų degalų kokybe, bet ir užtikrinamas jų pristatymas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių