„Wizz Air“: lėktuvas į Tel Avivą dar nekils

Besitęsiant įtemptai situacijai Izraelyje, Vengrijos oro linijų bendrovė „Wizzair“ nusprendė pratęsti skrydžių nutraukimą į Tel Avivo Ben Guriono oro uostą iki liepos 24 dienos vidurnakčio.

Ketvirtadienio skrydis iš Vilniaus į Tel Avivą taip pat atšaukiamas, pranešė „Wizzair“ atstovas.

„Dėl nestabilios situacijos „Wizzair“ nusprendė pratęsti skrydžių sustabdymą į Tel Avivo Ben Guriono oro uostą iki ketvirtadienio vidurnakčio“, - BNS patvirtino „Wizzair“ komunikacijos vadovas Danielis De Carvalho (Danielis De Karvalcho).

Jo teigimu, skrydžių saugumas lieka pagrindinis oro linijų kompanijos prioritetas, o bilietų grąžinimo „Wizzair“ klausimą spręs atskirai su kiekvienu klientu.

„Wizzair“ jau buvo sustabdžiusi skrydžius 24 valandoms ir į Tel Avivo oro uostą neskrido trečiadienį, liepos 23 dieną. Tądien skrydžių iš Lietuvos nebuvo, tačiau antradienį, liepos 22 dieną, lėktuvas iš Vilniaus skrido pagal planą.

Skrydžių stabdymas į Izraelį buvo pradėtas paaštrėjus santykiams tarp Izraelio ir Gazos ruožo, kontroliuojamo teroristinės organizacijos „Hamas“ bei Izraeliui pradėjus karinę intervenciją Gazoje praėjusį penktadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių