„Wizz Air“ savo prekės ženklui ieško naujo veido Lietuvoje

  • Teksto dydis:

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, tęsia ambasadorių programą ir kviečia išsirinkti naujus atstovus iš Lietuvos. Internetinio balsavimo metu galima išsirinkti net 31 „Wizz Air“ ambasadorių, iš kurių net du reprezentuos bendrovę Lietuvoje – visi jie dvejus metus bus oficialūs aviakompanijos veidai ir atstovaus bendrovei įvairiuose renginiuose.

„Iki birželio 9 d. visi keleiviai ir fanai galės nuspręsti, kurie „Wizz Air“ komandos nariai turėtų reprezentuoti bendrovę savo vietos bendruomenėse. Lietuvoje galima rinktis iš penkių finalistų“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinių reikalų vadovas Owainas Jonesas.

Balsavimas vyksta iki birželio 9 d. popietės „Wizz Air“ „Facebook“ paskyroje, pasinaudojus specialia programėle. Joje galima išsirinkti konkrečios šalies ambasadorius iš bendro 83 finalistų sąrašo. Lietuvoje galima rinktis iš 5 finalistų: Emilijaus, Valdo, Tomos, Dainoros ir Andrės, balsavimas vyksta ir internetinėje svetainėje wizzambassadors.wizzair.com. Net du iš jų taps „Wizz Air“ ambasadoriais.

Būsimieji ambasadoriai bus kur kas daugiau nei įprasti prekės ženklo atstovai. Šie įgulos nariai atstovaus 1800 bendrovės skrydžių palydovų ir dalysis įdomiausiomis darbo detalėmis tradicinėje ir socialinėje medijoje.

Po liepą vyksiančios oficialios inauguracijos ceremonijos, „Wizz Air“ keleiviai su naujaisiais ambasadoriais susipažinti galės ne tik skrydžių metu, bet ir bendrovės remiamuose bėgimo renginiuose visoje Centrinėje ir Rytų Europoje, vaizdo įrašų reportažuose ir skrydžių žurnaluose.


Šiame straipsnyje: Wizz Airambasadoriaiatstovai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių