Naujasis „Dacia Logan MCV Stepway“

  • Teksto dydis:

Viena didžiausių „Dacia“ sėkmės istorijų – „Stepway“ automobilių šeima – toliau auga: šalia „Sandero“, „Lodgy“ ir „Dokker“ atsirado ir ketvirtasis jos narys – naujasis „Logan MCV Stepway“.

Naujojo „Logan MCV Stepway“ konstrukcija neginčijamai sukuria energija trykštančio, veržlaus automobilio įvaizdį,  kuris savo išvaizdai įkvėpimo sėmėsi iš krosoverių pasaulio. Jis už ypač konkurencingą kainą siūlo aukščiausios klasės praktiškumą bei didžiulę erdvę kroviniams.

Nepaprastai proporcingam naujajam „Logan MCV Stepway“ būdingos visos svarbiausios „Logan MCV“ ypatybės:

- įspūdingai erdvus salonas su penkiomis patogiomis sėdynėmis;

- 573 litrų tūrio bagažinė, kuri visuose automobilių rinkos segmentuose yra viena didžiausių.

Naujojo „Logan MCV Stepway“ dizainas išsiskiria savo modernumu: tai ir nauji charakteringi žibintai, ir nauja salono aplinka, ir papildomos dėtuvės, ir atnaujinta techninė įranga.

Išskirtinis dizainas

Tvirtumu ir patikimumu spinduliuojanti išorė, akį traukiančios ypatybės ir puikūs techniniai duomenys rodo, kad naujasis „Logan MCV Stepway“ iš tikrųjų priklauso „Stepway“ automobilių šeimai.

Pravažumą užtikrina iki 174 mm pakelta jo prošvaisa, kuri dabar yra 50 mm aukštesnė nei automobilio „Logan MCV“, o aukštai pakelta vairuotojo sėdynė suteikia iš tiesų puikų matomumą.

Naujojo „Logan MCV Stepway“ priekyje – dviejų spalvų buferis bei glotnia chromo spalva nudažyta buferių apsauga ir rūko žibintai. Šiame modelyje įrengti ir naujieji charakteringi „Dacia“ žibintai, kurie pirmą kartą buvo parodyti pernai vykusioje Paryžiaus automobilių parodoje, suteikiantys automobiliui dinamišką bei šiuolaikišką išvaizdą. Priekiniuose žibintuose, kurių forma primena keturis į piramidę sudėtus stačiakampius, dabar įtaisyti ir LED dienos žibintai (DRL). Dėl modernaus dizaino naujojo „Logan MCV Stepway“ priekis atrodo pastebimai platesnis.

Priekinis buferis pakeistas taip, kad ne tik trykštų elegancija, bet ir atrodytų atletiškai. Panašiai, kaip ir kituose „Stepway“ linijos modeliuose, naujojo „Logan MCV Stepway“ grotelės dera prie juodų, dviejų spalvų buferio elementų, o chromuoti stačiakampiai, kurie užbaigia jo išskirtinį stilių, suteikia jam panašumo į „Duster“.

Pažvelgus iš šono matyti, kad ratų arkas ir slenksčius pabrėžia išskirtinė apdaila, kuri akcentuoja šio modelio drąsią ir galingą išvaizdą. Naujojo „Logan MCV Stepway“ šoninių veidrodėlių korpusai – „Dark Metal“ spalvos, kartu su ant priekinių durelių esančiu užrašu „Stepway“ ir „Dark Metal“ spalvos išilginiais stogo bagažinės laikikliais dar labiau pabrėžiantys, kaip universalo, linijas.

Gale – juoda spalva paryškinti užpakaliniai žibintai. Naujojo „Logan MCV Stepway“ dviejų spalvų buferis ir glotnios chromo spalvos buferių apsauga yra būtent tos savybės, kurios signalizuoja, jog tai – „Dacia Stepway“ modelis.

Iš pradžių naujasis „Logan MCV Stepway“ rinkai bus pateikiamas dviejų spalvų: „Dacia“ prekės ženklo kultinės „Azurite Blue“ ir „Vision Brown“ spalvos, kuri derinama su naujais 16 colių „Bayadere Dark Metal“ spalvos „Flexwheel“ ratais.

Šiuolaikiškas vidus ir daugiau naujų ypatumų

Naujojo „Logan MCV Stepway“ salone – nauja aplinka, kuri pirmą kartą parodyta prieš kelis mėnesius, išleidus naująjį „Sandero“. Ją liudija glotnaus chromo spalvos durelių atrakinimo mechanizmai bei panašios spalvos apvadais papuoštos centrinio prietaisų skydo ir ventiliacijos angos.

Naujajame „Logan MCV Stepway“ įrengtas naujasis „Dacia“ keturių stipinų vairas, kurio centre – garso signalas. Vairas – su prekės ženklui būdinga „Soft Feel“ apdaila, pasižymi ypatingu patvarumu, atrodo lengvas ir yra malonus liesti. Ant vairo sumontuoti valdymo mygtukai dabar yra geriau integruoti, todėl vairuotojui tampa itin lengva valdyti norimas funkcijas. Vairo viduryje, po „Dacia“ logotipu puikuojasi mėlynos spalvos užrašas „Stepway“.

Naujajam „Logan MCV Stepway“ pasirinktų apmušalų audinys pirmą kartą panaudotas naujojo „Sandero Stepway“ viduje. 3D audimo sėdynių užvalkalai suteikia didesnį gilumo pojūtį, kurį dar labiau sustiprina dekoratyvinės siūlės, o viskas kartu sukuria dinamiško dizaino įspūdį.

Didesniam patogumui – dar daugiau įrangos

Naujajame „Logan MCV Stepway“ gausu naujos įrangos, kuri pagrindiniuose „Dacia“ asortimento automobiliuose buvo pradėta montuoti 2016 m. pabaigoje. Tai ir atbulinio parkavimo jutikliai, ir „Hill Start Assist“ funkcija, padedanti nenuriedėti įkalnėje (ji dabar yra standartinė įranga), bei atbulinės eigos kamera, kuri būna įrengta priklausomai nuo automobilio versijos.

Automobilio vidaus apdaila itin ergonomiška, kad kasdienis vairavimas taptų dar paprastesnis. Durelėse įrengti priekinių ir užpakalinių elektra valdomų langų valdymo mygtukai pasiekiami ranka lengviau nei anksčiau, vairuotojas gali naudotis vienu prisilietimu grindžiama funkcija ir centre esančiu įtraukiamu, į sėdynę įmontuotu porankiu. Ne mažiau svarbios ir tokios detalės kaip vienu prisilietimu valdomos posūkio signalo svirtelės ir apšviesta dėtuvė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių