„Metų automobilio 2015“ konkurse šiemet – trisdešimt dalyvių

  • Teksto dydis:

Lapkričio 5 dieną ERGO Insurance SE Lietuvos filialo rūmuose bus duotas startas tradiciniam, Lietuvos žurnalistų autoklubo rengiamam konkursui "Metų automobilis 2015", kuris bus jau aštuonioliktasis jų istorijoje.

Pasibaigus pretendentų į geriausiojo ir kitas gausias renginio nominacijas registracijai paaiškėjo, jog šiemet konkurse varžysis 30 naujausių automobilių, daugumai kurių šis konkursas bus kartu ir debiutas Lietuvoje.

Įskaitant ir šiemetinį konkursą, lietuviškuose metų automobilio rinkimuose iš viso bus jau dalyvavę 473 naujausi automobiliai.

"Džiugu, kad mūsų konkurse debiutuoja ne tik nauji automobilių modeliai, bet ir naujos markės. Šiemet konkurse turėsime dviejų naujų markių premjeras, bet uždangą nuo jų pakelsime kiek vėliau, – sakė žurnalistų autoklubo prezidentas ir šio projekto vadovas Valdas Valiukevičius. – Per 17 metų, rengdami nemenko specialistų ir visuomenės dėmesio susilaukusius konkursus, įgijome gerą patirtį ir fantastiškus pagalbininkus, tokius, kaip "Continental", ERGO ar DNB bankas, su kuriais ir pristatome visuomenei šiemetinį "Metų automobilio 2015" projektą.

Vieną pagrindinių renginio organizatorių maloniai nudžiugino naujus automobilius siūlančių bendrovių dėmesys lietuviškiems metų automobilio rinkimams.

"Konkurse varžysis 30 automobilių. Tai yra labai daug, nes dėl europinės krizės kai kurie gamintojai buvo kiek pristabdę naujų modelių kūrimą bei gamybą", – sako V. Valiukevičius.

30 dalyvių lietuviškosiose geriausiojo automobilio paieškose – tai daugiau nei perpus viršytas kitose kaimyninėse šalyse vykstančių analogiškų renginių dalyvių skaičius.


Šiame straipsnyje: mašinosMetų automobilisratai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių