„Peugeot“ atnaujins sportiškų „GT Line“ modelių liniją

  • Teksto dydis:

„Peugeot“ jau šį gruodį rinkai pristatys atnaujintą „GT Line“ sportiškų automobilių liniją. Pirmieji pasaulį išvys atnaujinti stilingieji „Peugeot 508“ ir „Peugeot 308“, šie automobiliai Baltijos šalis pasieks jau kitų metų pradžioje.

„Naujieji „GT Line“ modeliai skirti dizainą, sportiškumą ir kokybę vertinantiems klientams, kurie nepageidauja grynai sportinio automobilio ir su juo susijusių išlaidų“, ‒ sako „Peugeot Baltic“ rinkodaros vadovė Kerli Maro. 

„GT“ serija ‒ tai nuo 180 iki 204 arklio galių varikliai, „GTi“ ‒ dar ir sportinė įranga, o „GT Line“ pirmiausia išsiskiria akį traukiančiomis detalėmis ir sportiniu dizainu. „GT Line“ modelių variklių asortimentui priklauso serijiniuose modeliuose jau naudojami naujos kartos ir „Euro 6“ normas atitinkantys efektyvūs, ekonomiški varikliai, lemiantys geresnę tų versijų kainą ir mažas išlaikymo išlaidas“, ‒ sako K. Maro.

„GT Line“ modelį galima atpažinti iš didesnių nei įprasta lietųjų ratlankių ir LED žibintų, taip pat iš dviejų duslintuvo galų. Interjere, neskaitant stilingo centrinio pulto ir didelio jutiklinio ekrano, yra daugybė sportiškumą pabrėžiančių aliumininių detalių ir raudonas rodmenų apšvietimas.

Kurdama naują versiją „Peugeot“ suvienodino modelių pavadinimus, t. y. numeraciją. Iki 2012 m. paskutinis modelio skaičius reiškė transporto priemonės kartą, o dabar visų naujų modelių Europoje paskutinis skaičius yra 8. „Peugeot“ modelių pirmasis skaičius reiškia dydį ir kategoriją. Vidurinis 0 reiškia vadinamąjį „Peugeot“ genetinį kodą, o dviem nuliais žymimi modeliai, kurie yra aukštesni arba kurių kėbulo konstrukcija daugiafunkcė, pavyzdžiui, 2008, 3008 ir 5008.

Dabartiniai „Peugeot“ modelių asortimento modeliai ir segmentai:

108 – mini klasės automobilis
208 – mažos klasės automobilis
2008 – kompaktiškas crossover automobilis
308 – mažas vidurinės klasės automobilis
3008 – vidurinės klasės miesto visureigis
4008 – kompaktiškas miesto visureigis
508 – vidurinės klasės automobilis
5008 – tūrinis universalas iki 7 vietų
„RCZ“ – sportinis kupė
„Bipper“ – mažas komercinis arba universalas iki 5 vietų
„Partner“ – mažas vidurinės klasės komercinis arba tūrinis universalas iki 7 vietų
„Expert“ – vidurinės klasės komercinis arba tūrinis universalas iki 9 vietų
„Boxer“ – didelis komercinis automobilis arba mini autobusas iki 14 vietų



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių