„Seat 20V20“ paskelbtas geriausiu konceptiniu modeliu

  • Teksto dydis:

„Seat 20V20“ paskelbtas geriausiu konceptiniu modeliu

Konceptinis automobilis 20V20 (pavadinimas reiškia „2020 metų vizija“) kaip joks kitas studijinis modelis SEAT istorijoje geriausiai atspindi šio gamintojo viziją, kaip atrodys būsimi „Seat“ automobiliai – dizaino, kokybės ir aistros prasme. Kai šis konceptinis modelis buvo pristatytas visuomenei šių metų pavasarį Ženevos automobilių parodoje, tai buvo turbūt vienas daugiausiai publikos dėmesio pelniusių padidinto pravažumo automobilių visoje parodoje. Atnaujintas automobilių dizaino konkursas „Automotive Brand Contest“ paskelbė šį modelį geriausiu konceptiniu automobiliu.

„Automotive Brand Contest“ yra vienas prestižiškiausių ir svarbiausių dizaino konkursų automobilizmo sektoriuje. Konkurso žiuri yra sudaryta iš šios industrijos žurnalistų, universiteto dėstytojų ir dizaino ekspertų. Komisija renka nugalėtojus net penkiolikoje kategorijų, tokių kaip „Interjeras“, „Ateities technologijos“ ir kt. „Seat 20V20“ paskelbtas nugalėtoju konceptinių modelių kategorijoje „Concepts“.

„Seat“ pastaruoju metu kuria veržliu ir šiuolaikišku dizainu pasižyminčius automobilius. Dabartiniai „Leon“ ir „Ibiza“ modeliai puikiai tai demonstruoja. „Automotive Brand Contest“ komisija pripažino šį ispaniškojo „Seat“ bruožą. Tai kone vienintelis pasaulyje tarptautinis automobilių dizaino konkursas, todėl jo svarba yra milžiniška.

Šis prestižinis apdovanojimas „Seat“ kompanijai iškilmingai bus įteiktas Frankfurto automobilių parodoje, rugsėjo 15 dieną, kai paroda duris atvers spaudos atstovams iš viso pasaulio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ne daugiau rūpesčių Jums dabar, nes aš čia jums aider.Savez jums, kad daugelis žmonių visame pasaulyje nori pasiekti didelį projektą, kuris galėtų sukurti tūkstančius darbo vietų? bet neturite finansinių priemonių pradėti savo projektą. Manau, padėti jums su greito finansavimo ir fiable.Je turi kapitalą, kuris bus naudojamas suteikti trumpalaikius ir ilgalaikius kreditus, ypač nuo 2000 iki 5 mln € bet rimtas žmogus, norintiems šios paskolos. 3% palūkanų per metus, atsižvelgiant į sumą, paskolino, nes yra ypač Aš nenoriu pažeisti lupikavimo teisė. Galite grąžinti per 1-30 metų, priklausomai nuo maksimalios sumos prêté.c'est iki jums mėnesinių mokėjimų. Prašau tik sertifikuotos rašysenos atpažinimo skolą ir taip pat kai kurios dalys tiekiamos Susisiekite su mumis tik paštu: claudia.franziska@outlook.fr
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių