Galinga roko muzika susijungs su didingomis orkestro melodijomis

  • Teksto dydis:

Po koncerto tūkstančiams klausytojų pirmą rugsėjo dieną Vilniaus Katedros aikštėje geriausia Lietuvos roko grupe rinkti „Colours of Bubbles“ skelbia apie naują kūrybinį etapą – bendradarbiavimą su Vilniaus Šv. Kristoforo kameriniu orkestru ir lapkričio mėnesį įvyksiančius bendrus koncertus „Untold Story“.

Lietuvos „indie“ roko vėliavnešiais dažnai vadinami „Colours of Bubbles“ savo kūrybą pristatė iki šiol didžiausiai publikai – koncerto Vilniaus širdyje „Sostinės dienų“ metu klausėsi daugiatūkstantinė minia, užpildžiusi visą Katedros aikštę.

„Matyti tokią minią savo koncerte – nerealus jausmas! Po tokių koncertų tik dar labiau norisi augti, plėstis ir kuo įdomiau pristatyti savo kūrybą“, – teigia nestovintys vietoje ir jau apie naują projektą skelbiantys „Colours of Bubbles“ nariai. Pasak muzikantų, atlikti kūrinius su orkestru – sena visų grupės narių svajonė.

„Kurdami naujausią albumą „She Is the Darkness“ naudojome daug orkestrinių elementų, dainos skamba pakiliai, didingai, siekėme išgauti kinematografinį skambesį, būdingą Hanso Zimmerio, Ennio Morricone’ės kūrybai. Dabar, Šv. Kristoforo kamerinio orkestro dėka, mūsų dainos suskambės taip, kaip yra sumanytos ir kaip dar niekada neskambėjo“, – teigia grupės vokalistas Julijus Aleksovas.

Koncertuose su dirigento Modesto Barkausko vedamu orkestru bus atliktos tiek pirmo, tiek antro grupės albumo dainos. Specialiai šiam projektui ruošiamos naujos „Colours of Bubbles“ kūrinių aranžuotės, o visas atlikimo detales tiek grupės nariai, tiek profesionalumu pasižymintis ir eksperimentuoti nevengiantis orkestras derina iki menkiausių smulkmenų.

„Akivaizdu, kad pasirodymas su orkestru perkelia muziką į kitą lygį. Tai didinga, emocionalu ir mums reiškia labai daug, norisi tam gerai pasiruošti“, – teigia grupės nariai.

Lygiai po dviejų mėnesių galinga roko muzika su didingomis orkestro melodijomis susijungs vos du kartus – Vilniuje ir grupės gimtuosiuose Šiauliuose. Lapkričio 4 dieną „Colours of Bubbles” ir Šv. Kristoforo kamerinis orkestras su „Untold Story“ programa pasirodys Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, lapkričio 5 dieną – Šiaulių koncertų salėje „Saulė“.


Šiame straipsnyje: Colours of Bubbleskoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

kisa

kisa portretas
viskas ok,bet cia rocko nerasta.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių