Įvyko geriausios pasaulyje R. Cicėno komedijos premjera

  • Teksto dydis:

Gruodžio 6-osios vakarą įsibėgėjusiame komedijos teatro „Domino“ „Nuotykių sezone“ žiūrovai ir visas būrys garsenybių išvydo didžiąją sezono intrigą.

Įvyko Ramūno Cicėno režisuotos nuotykių komedijos „(Ne)tikras milijonierius“ premjera, kurią pats režisierius pristatė kaip „geriausią šiandien rodytą komedijos premjerą pasaulyje“.

Jau pradėdamas kurti spektaklį, režisierius R. Cicėnas žadėjo, kad premjera „nepaliks abejingų ir taps geru nuotykiu, kurį patirti norėsis ne vieną ir net ne du kartus“. Tuo galėjo įsitikinti premjeroje apsilankęs gausus meno ir pramogų pasaulio atstovų būrys.  „(Ne)tikro milijonieriaus“ nuotykius stebėjo Daiva Žeimytė, Gintarė Gurevičiūtė, Donalda Meiželytė, Gabrielė Martirosinaitė, Giedrius Leškevičius, Ironvytas, Jolanta Svirnelytė, Jurgis Kairys su žmona, Kristina Tarasevičiūtė, Milita Daikerytė, Mindaugas Meškauskas, Mindaugas Papinigis, Naglis Bierancas, Onutė Valiukevičiūtė, Saulius Kuzminskas, Simona Albanavičiūtė, Ugnė Galadauskaitė, Vaidas Blanka, Vaiva Mainelytė, Vytautas Mackonis, Irena Starošaitė, Brigita Dalgėdė, Agnė Levickaitė, Austėja Lukaitė, Džiugas Siauriusaitis, Evaldas Jaras, Larisa Kalpokaitė ir kt. 

Nuotykių ir intrigos kupina komedija – apie bedarbį Dominyką Pinjoną, saugantį milijonų vertą savo krikštatėvio butą. Nusprendęs apsimesti mokesčių vengiančiu milijonieriumi, herojus pateko į tikrą įvykių verpetą. Pagal garsaus prancūzų dramaturgo F. Veberio pjesę „Brangus lobis” sukurtas spektaklis „(Ne)tikras milijonierius“ ypatingas debiutų gausa. Ramūnas Cicėnas „Domino“ teatre debiutavo kaip režisierius, o teatro ir kino aktorius Rokas Petrauskas bei  „Sidabrinės gervės“ apdovanojimų laureatės Elžbieta Latėnaitė bei Elzė Gudavičiūtė sukūrė savo pirmuosius vaidmenis šiame teatre.

Kalbėdamas apie spetaklio kūrimo procesą, R. Cicėnas džiaugėsi puikiu bendravimu su visa kūrybine grupe ir net teigė pavydintis pats sau. „Lengviausia tada, kai kartu su aktoriais, visa kūrybine komanda pradedi kvėpuoti vienu ritmu. Tas laikas neišmatuojamas ir neįkainojamas” – sakė režisierius. Komedijoje vaidina gausus būrys žiūrovams pažįstamų puikių „Domino” teatro aktorių: Eimutis Kvosčiauskas, Lina Rastokaitė, Andrius Žiurauskas, Algirdas Dainavičius, Mantas Vaitiekūnas, Aleksas Kazanavičius, Sakalas Uždavinys, Emilija Latėnaitė, Rimantas Bagdzevičius, Gabrielė Malinauskaitė ir kiti.

Gruodžio mėnesį nuotykių komedija „(Ne)tikras milijonierius“ džiugins Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Jonavos, Mažeikių, Pakruojo, Biržų, Jurbarko ir kitų miestų žiūrovus. O gruodžio 16 d. naująjį spektaklį bus galima pamatyti didžiojoje koncertų salės „Compensa“ scenoje.

Profesionalus komedijos teatras „Domino“, tęsdamas 2018 – 2019 m. „Nuotykių sezoną“, Lietuvos publikai pristato garsiausius pasaulyje komedijas ir šou pasirodymus. Išsami informacija apie „Domino“ teatro premjeras ir spektaklius: www.dominoteatras.lt ir teatro paskyroje „Facebook”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
jei čia ta kur anonsuoja per tv tai nafik o su tokiu pareiškimu ''geriausia pasaulyje'' labai netoli iki teismo su krūvom nuostolių

vladas

vladas portretas
Cicinas? Einu nusišauti.

Unonimas

Unonimas portretas
Čia apie mūsų komiką Rytį Cicėną? Nu jo, ne dainininkas iš jo, o komikas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių