Kalėdinis A. Kulikausko koncertas po žvaigždėmis

  • Teksto dydis:

2014 m. gruodžio mėn. 19 d. 19 val. į autorinių dainų koncertą Vilniaus universiteto planetariume kvies maestro Andrius Kulikauskas kartu bendražygiais – gitaros virtuozu Gintaru Šulinsku bei jaunąja atlikėja Juste Kazakevičiūtė. Magiškoje vietoje magiškuoju laikotarpiu, prieš pat Kalėdas, Didįjį penktadienį, pačias gražiausias savo dainas atliks bardas, kompozitorius Andrius Kulikauskas.

Ne vieną dešimtmetį koncertuojantis atlikėjas publikai puikiai pažįstamas savo kūryba. Maestro yra buvęs „Vilniaus aidų“ vadovas, „Dainos teatro“ narys, šiuo metu rengia pasirodymus su grupe „Adios“, „Kuli family“, dalyvauja įvairiuose projektuose, kuria aranžuotes. Ilgą kelią ėjęs su Vytautu Kernagiu, tęsia jo pradėtus darbus ir dainuojamąja poezija džiugina klausytojų ausis. Yra išleidęs tris kompaktines plokšteles: „Tu paklausyk“, „Vakaro melancholija“ ir „Visas aš (beveik)“, savo dainų knygą su natomis „Pašėlęs vėjas“.

Kalėdų išvakarėse talentingasis kūrėjas kviečia pabūti kartu ir pagreitinti švenčių laukimą su savo geriausiomis dainomis. Laukia ir kelios staigmenos – dar niekur negirdėtos dvi naujos Andriaus Kulikausko dainos. Taigi visus, kurie neabejingi maestro kūrybai, geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia pakilti į dangaus platybes ir pajusti muzikos ir teksto terapiją.

Koncertas vyks: VU planetariume

Data: 2014.12.19, 19 val.

Bilieto kaina 33 litai / 9,56 EUR

Bilietus įsigysite koncertai@bardai.lt rezervavę arba 1 val iki koncerto prie salės durų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių