Kino mėgėjus kviečia studentiškų trumpametražių filmų festivalis

  • Teksto dydis:

Kovo 2-4 dienomis Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijos Sluškų rūmuose (T. Kosciuško g. 10) vyksiantis šeštasis Šoblės kino festivalis kviečia visus studentus rodyti savo filmus, dalintis patirtimi filmavimo aikštelėje bei pamatyti naujausius kolegų darbus. Šių metų festivalio šūkis: „Studentas – Studentui“, nes kartu galime kurti gerą kiną!

Šeštus metus iš eilės vykstantis festivalis kasmet pritraukia vis daugiau studentiškų filmų gerbėjų. Šiemet festivalyje  rodomi ne tik naujausi Lietuvos muzikos ir teatro akademijos bet ir kitų aukštųjų mokyklų studentų darbai. Šių metų naujovė— konkursinė programa atvira visiems Lietuvos aukštųjų mokyklų studentams, kurie kviečiami registruotis  iki vasario 15-tos  dienos adresu soblefestival.com. Šis renginys— puiki proga pasidalinti savo kūrybą, susipažinti su kitais kino kūrėjais bei užmegzti ryšius ateities projektams.

Prasidėjęs nuo kino mylėtojų klubo ir pavadintas LMTA Kino ir Televizijos katedros įkūrėjo Henriko Šablevičiaus garbei, vienintėlis studentiškų trumpametražių filmų festivalis kviečia dalyvauti visus  Lietuvos studentus. Nors kasmet festivalyje atsiranda vis naujų veiklų,  išlaikoma studentiška dvasia -  peržiūros vyksta LMTA TKF rūmų paviljone (T. Kocsiuškos g. 10), renginiai neformalūs, jaukūs bei paprasti, o tuo pačiu iššaukiantys profesionalią diskusiją ne tik tarp studentų, bet ir dėstytojų bei  žiūrovų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių