„Kontest“ 2013 – trijų dienų ekstremalaus sporto ir vakarėlių fiesta „Kablyje“

  • Teksto dydis:

Paskutinį spalio savaitgalį (24–26 dienomis) Vilnių sudrebins jau antrus metus iš eilės vyksiančios tarptautinės ekstremalaus sporto varžybos „K’ontest 2013“. Žiūrovų dėmesį prikaustys kvapą gniaužiantys profesionalių riedlentininkų ir BMX dviratininkų pasirodymai. Šiemet varžybose dalyvaus tik geriausi organizatorių kvietimo sulaukę  ekstremalai iš visos Lietuvos. Taip pat dalyvaus svečiai iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Suomijos, Norvegijos, Lenkijos, Anglijos, Brazilijos ir kitų šalių. Kaimynus iš Pabaltijo nemokamai atgabens specialus varžybų autobusas. Šiemet laimėtojams išsiaiškinti prireiks net trijų dienų.

Varžybos vyks prie pat Vilniaus senamiesčio – legendiniuose „Kablio“ (Kauno g. 5, Vilnius) rūmuose. Centrinėje unikalaus pastato salėje specialiai ekstremalams įrengtas apie 500 m² didžiausias uždaras  parkas Baltijos šalyse. Įvairiose „Kablio“ erdvėse bus įrengta privati zona dalyviams, kempinių baseinas jaunėliams, tribūnos žiūrovams.

Po varžybų dalyvių ir ekstremalaus sporto gerbėjų lauks nutrūktgalviška organizatorių paruošta vakarėlių programa. Penktadienio vakarą veiksmas persikels į išskirtine aplinka pasižyminčias „Kablio“ rūsių patalpas, kur vyks tikrojo roko naktis su gyvais grupių pasirodymais. Na, o šeštadienio finalus vainikuos didysis after party „Kablio“ bare su žinomais Lietuvos atlikėjais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių