L. Somovo ir Jazzu duetas gerbėjams paruošė ypatingą staigmeną

  • Teksto dydis:

Šeštadienį, vasario 24 d., sostinės „Siemens“ arenoje atsisveikinimo turo „Game Over“ koncertą surengsiantis duetas gerbėjams paruošė ypatingą staigmeną.

Vakaras nesibaigs nuskambėjus paskutiniams akordams. Iškart po koncerto atlikėjai ištikimiausius klausytojus kviečia į oficialų vakarėlį, kuris vyks arenos BMW klube.

Duetas iš gerbėjų gavo labai daug laiškų ir žinučių su prašymais dar kartą susitikti, nusifotografuoti, gauti judviejų autografus. Leonas Somovas ir Jazzu tokiam gerbėjų prašymui neliko abejingi – po daug jėgų ir energijos reikalaujančio pasirodymo jie pasiryžo skirti laiko artimesniam bendravimui su duetą labiausiai mylinčiais gerbėjais jaukioje aplinkoje.

„BMW klubą paversime naktiniu klubu, tad pasibaigus koncertui gerbėjams nereikės keliauti į miestą ieškoti kitų pramogų. Pramogas sukursime arenoje. BMW klube specialiai įrengsime apšvietimą, pastatysime dūmų mašiną, DJ gros atlikėjų dainas, įspūdingiausias vakarėlio akimirkas fiksuos profesionalus fotografas, ypatingų „Game Over“ staigmenų ruošia ir BMW klube veikiantys barai. Tad į šią erdvę po koncerto kviečiame ne tik tuos, kurie nori susitikti su atlikėjais, bet ir trokšta tiesiog gerai praleisti laiką“, – sako „Siemens“ arenos generalinis direktorius Andrius Žiauberis ir perspėja, kad esant itin dideliam gerbėjų antplūdžiui, arenos apsaugos darbuotojai gali riboti patenkančių į BMW klubą skaičių.

„Siemens“ arenoje atlikėjai ne tik bendraus su klausytojais, dalins autografus, fotografuosis, bet ir kvies įsigyti jųdviejų albumus: naujausiąjį „Moments“ bei anksčiau pasirodžiusį „Lees And Seas“, taip pat naujai išleistą geriausių dainų rinkinį „Game Over“. Ant šių albumų jie čia pat ir pasirašys.

Iki koncerto likus kelioms dienoms, parduodami paskutiniai bilietai į dueto šou „Siemens“ arenoje, tad norintys paskutinį kartą scenoje sostinėje kartu pamatyti vienus mylimiausių atlikėjų, turėtų paskubėti įsigyti bilietus. Be to, kadangi „Leon Somov & Jazzu“ koncertas bus anšlaginis, į areną rekomenduojama atvykti anksčiau.

Pirmasis „Leon Somov & Jazzu“ atsisveikinimo turo koncertas įvyko per Valentino dieną Klaipėdoje, sekmadienį atlikėjai su gerbėjais jau atsisveikino ir Panevėžyje. Pasirodymai iki slapčiausių kertelių jaudino ne tik susirinkusius klausytojus, bet ir pačius atlikėjus. Jausmų kupiname koncerte skambėjo geriausi ir klausytojų puikiai pažįstami kūriniai, tad daugelį jų aksominio balso savininkė atliko pritariant miniai gerbėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių