Magiškas šou „Stebuklinga ledo pasaka“ – vėl Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Pasaulinę šlovę pelnęs ledo šou „Disney On Ice“ atvyks į Lietuvą.

Šįkart išsiilgusiai publikai bus pristatytas naujas visai šeimai skirtas šou „Stebuklinga ledo pasaka“. Kasmet visuose pasaulio žemynuose gastroliuojantis W. Disney pasakų ledo šou įspūdingus pasirodymus „Siemens“ arenoje Vilniuje surengs sausio 12 ir 13 dienomis.

„Nuostabu, kad Lietuvoje vėl galėsime pristatyti šou, kuris yra puiki pramoga visai šeimai“, - teigė išskirtinę teisę kurti „Disney On Ice“ ledo šou turinčios kompanijos „Feld Entertainment“ vadovas ir savininkas Kennethas Feldas.

Anot jo, vaikai yra neatsiejama šou dalis – jie džiaugiasi, juokiasi, pritaria šūksniais ir išgyvena kartu su savo mylimiausių pasakų herojais. „Visa tai „Disney On Ice“ ledo šou paverčia nepamirštamu reginiu“, - sakė K. Feldas.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad po penkerius metus trukusių derybų pavyko susitarti dėl naujausio „Disney On Ice“ šou pristatymo mūsų šalyje. Neabejojame, kad šou „Stebuklinga ledo pasaka“ šiemet taps viena geriausių pramogų visai šeimai“, – sakė koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ vadovas Deividas Afarjanc.

Bilietus į magišką „Disney On Ice“ šou „Stebuklinga ledo pasaka“ nuo gegužės 3 d. 10 val. ryto bus galima įsigyti visose „Tiketa“ kasose ir internetu: www.tiketa.lt. Nuo balandžio 30 d. su specialiu kodu išankstinius bilietus galės įsigyti registruoti „Live Nation Lietuva“ fanų klubo nariai.

Ištraukos iš magiško „Disney On Ice“ šou „Stebuklinga ledo pasaka“: 

Embed Code:

Pasiruoškite įžengti į kerintį ir didžiausiais stebuklais garsėjantį „Disney On Ice“ karalystės šou „Stebuklinga ledo pasaka“. Atsidurkite prestižiniais kino akademijos apdovanojimais įvertintoje ir visų laikų populiariausioje W. Disney animacinio filmo „Ledo šalis“ („Frozen“) istorijoje. Nuotykių ir veiksmo kupinoje magiškoje kelionėje, kur kiekvienoje sniego gniūžtėje slypi burtai, seseris princeses Aną ir Elsą lydės linksmasis sniego senis Olafas, drąsusis alpinistas Kristofas ir jo elnias Svenas.

Pasinerkite į jūros bangas, kur kvapą gniaužiančius nuotykius patirsite kartu su undinėle Ariele ir ją saugančiu krabu Sebastijanu iš nepamirštamos pasakos „Mažoji undinėlė“. Išpainiokite ilgo plauko istoriją su princese Auksaplauke ir jos bendražygiu Flynnu Rideriu. Grožiu suvaldykite blogį įspūdingoje „Gražuolės ir pabaisos“ pilyje. Patirkite įspūdingus nuotykius stebuklingame burtų karalystės „Disney On Ice“ šou visai šeimai „Stebuklinga ledo pasaka“.

Per beveik 40 metų „Disney On Ice“ tapo vienu žymiausiu ir populiariausiu ledo šou planetoje. Pasaulinę šlovę pelniusius ledo šou išskirtinėmis teisėmis kuria kompanija „Feld Entertainment“, bendradarbiaujanti su „The Walt Disney Company“. Visai šeimai skirtuose „Disney On Ice“ ledo šou pagrindiniai veikėjai yra Volto Disnėjaus pasakų herojai. Kompanija pastatė daugybę šou, tarp kurių yra didelės sėkmės sulaukę „Worlds Of Fantasy“, „Disney's High School Musical: The Ice Tour“, „Princess Wishes“, „Disneyland Adventure“, „Disney/Pixar's Finding Nemo“, „The Magical World Of Disney On Ice”, „Mickey & Minnie's Amazing Journey“ ir daug kitų.

„Disney On Ice“ ledo šou yra rodomi visame pasaulyje – pradedant JAV, Europa ir baigiant Pietų Amerika, Vidurio Rytais, Pietų Azija ir Australija. Nuo 2009 m. į gastrolių žemėlapius patenka ir Lietuva. Mūsų šalyje paskutinį kartą „Disney On Ice“ ledo šou svečiavosi 2013 m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kodel ju nekviecia Kaunas? Ne visi turi galimybiu vykt i kita miesta
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių