Mokytojų namų kiemelyje skambės aktoriaus K. Smorigino balsas

  • Teksto dydis:

Liepos 4 dieną, 19 valandą, besitęsiančiame koncertų cikle „Senamiesčio muzika“ Vilniaus mokytojų namų kiemelyje - aktoriaus Kosto Smorigino kūrybos vakaras.

Į koncertą kviečiami visi artisto gerbėjai, kuriame dainuojamosios poezijos klasikas kvies pasiklausyti gražiausių savo autorinių dainų.

Tradiciškai liepos pradžioje dainų autorius ir atlikėjas koncertus rengia jau 6 metus, o daugiau nei tris dešimtmečius K. Smoriginas yra vienas populiariausių kino ir teatro aktorių, taip pat režisierius, kuriantis didelio pasisekimo sulaukiančius spektaklius. Tai unikalus menininkas, Dalios Tamulevičiūtės kurso „dešimtuko“ narys, sukūręs ne vieną vaidmenį įvairiuose filmuose, spektakliuose, muzikiniuose projektuose.

Nuolat užsiėmusio menininko koncertas – visada laukiama dovana jo gerbėjams. Juk tai pasiilgtos ir mylimos dainos, atliekamos ekspresyviai ir tuo ypatingu, giliu prikimusiu balsu.

Šiltos vasaros vakarą vilniečiai kviečiami praturtinti kasdienybę muzikos garsais, prasmingais tekstais ir tiesiog žmogišku būvimu kartu, juk „mes dar galim būti viens kitam geri”.

Bilietus platina www.tiketa.lt bei likus 30 min. iki renginio pradžios.

Bilieto kaina 10,12 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių