Pokemonų karštinė neaplenkė ir Antakalnio miškų

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Vilniuje įsikūrusio nuotykių parke ėmė dėtis keisti dalykai. Darbuotojai ir lankytojai ėmė jaustis stebimi, trasos medžiuose sutemus ėmė kibirkščiuoti, pastebėta neįprastų pėdsakų, žymių ant medžių.

Nuotykių parkų tinklo „UNO Parks“ vadovas Marijus Krasnickas suskubo išsiaiškinti situaciją ir galiausiai nustatė, kad pasaulį apėmusi pokemonų karštinė neaplenkė ir Antakalnio miškų.

Kasdien tam tikromis valandomis padedamas jaukas leidžia tykoti rečiausių pokemonų, treniruočių kambarys leidžia stebėti ir ugdyti jų geriausias savybes. Parko instruktorių teigimu, pokemonų nebūtina gaudyti, su jais įmanoma užmegzti kontaktą, pasikalbėti apie gyvenimo rūpesčius, svajones. Tai ypač gerai pavyksta perskridus per Nerį ar nušokus nuo Drambliaskrydžio – atsipalaidavę lankytojai tampa atviresni kitoms gyvybės formoms.

Pasak įmonės atstovų, jau sulaukta ir gyvūnų mylėtojų skambučių, prašančių paskelbti nuotykių parką pokemonų rezervatu, taip išsaugant jų prigimtinę teisę į laisvę. Skaitmeninė gyvybė įmonės nuomone, – dar menkai pažįstama gamtos forma, kuriai reiktų tiesiog suteikti šansą išgyventi ne tik virtualioje, bet ir mūsų realybėje.

Parko kolektyvas kviečia lankytojus dalintis savo pastebėjimais, pasiekimais ir idėjomis dėl pokemonų įtraukimo į mūsų bendruomenę. „Skirtingų civilizacijų dialogas gali duoti abiem pusėms didelės naudos, jei suprasime, ko galime vieni iš kitų pasimokyti“, - reziumavo UNO Parks vadovas Marijus Krasnickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių