Vestuvių paroda: ne tik jaunavedžiams

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį trečią kartą vyks vestuvių paroda Išteku.lt Vilniaus Rotušėje ir jos aikštėje. Didžiausia tokio pobūdžio paroda Lietuvoje kviečia apsilankyti ne tik jaunavedžius, bet ir visus kitus, mėgstančius originaliai ir stilingai švęsti asmenines šventes.

Naudinga visiems

“Žinoma, pagrindinis parodos akcentas - jaunavedžiai ir jų diena, bet naudingos informacijos parodoje gaus ir vedyboms besiruošiančių vaikų mama ar teta, įdomiau ir ypatingiau gimtadienius ar kitas šventes mėgstantys švęsti žmonės bei sidabrinių ar net auksinių vestuvių pažymėjimą planuojantys sutuoktiniai”, - teigė parodos organizatorė Rita Alksnienė.

Parodoje lankytojų lauks ir asmeniškai patars daugybė vestuvių bei kitų renginių profesionalų. Didžiausioje vestuvių parodoje dalyvauja: fotografai, planuotojai, kelionių organizatoriai, dekoratoriai, grožio specialistai, renginių vedėjai, muzikantai, juvelyrikos kūrėjai, vestuvinių ir proginių suknelių bei kostiumų pardavėjai ir nuomotojai, maisto tiekėjai, švenčių vietų tiek mieste, tiek užmiestyje savininkai, floristai ir kiti.

Vienoje salėje įsikurs garsiausi Lietuvos dizaineriai, kuriantys vestuvines sukneles. Asmeniškai su nuotakomis kalbėsis Egidijus Rainys, Lilija Larionova, “InŽi” kūrėja Ingrida Žitkuvienė, “Tiulio fėja” dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Ekspozicija ir lauke

Įsigalėjus įstatymui, kad tuoktis galima bet kurioje Lietuvos vietoje nepriklausomai, kur esi registruotas, padaugėjo vestuvių įdomesnėse vietose. Todėl pirmą kartą Rotušės aikštėje įsikurs vestuvių gamtoje palapinių, paviljonų ir kupolų ekspozicija. Juose dekoratoriai kurs tikrų vestuvių atmosferą - lankytojų lauks įvairiausiais stiliais dekoruoti vestuvių stalai, arkos, kėdės ir kiti elementai.

Didžiausiame, net 100 kv.metrų paviljone Išskirtinių renginių organizatorių - kompanijos “Vip Deluxe Renginiai” 2016 metų vestuvių tendencijos, prabanga alsuojančios originalios šventės detalės ir žymiojo floristo Manto Petruškevičiaus gėlių kompozicijos.

Lauko ekspozicijose apsilankymas nemokamas. Visi parodos lankytojai galės sudalyvauti įvairiuose konkursuose ir laimėti net 1000 eurų dovanų čekį vestuviniams žiedams iš juvelyrikos namų “Fashion Gold”.

Vestuvių paroda veiks spalio 9 (nuo 12 iki 19 val.), 10 (nuo 10 iki 19 val.)  ir 11 (nuo 10 iki 16 val.)  dienomis Vilniaus Rotušėje ir jos aikštėje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių