Vilniuje koncertuosiantys „Mumiy Troll“ švenčia dvigubą gimtadienį

  • Teksto dydis:

Spalio 16 d. – ypatinga diena roko istorijoje. Šią dieną gimė Ilja Lagutenko, kuris po penkiolikos metų per savo gimtadienį įkūrė legendinę Rusijos grupę „Mumiy Troll“.

Šiais metais taip pat sukanka lygiai 20 metų nuo pirmojo grupės albumo „Morskaya“ pasirodymo, į kurį įėjo grupės hitai: „Katės katinas“ („Кот кота“), „Vladivostokas 2000“ („Владивосток 2000“), „Pabėk“ („Утекай“) . Praėjus dviem dešimtmečiams po pirmojo studijinio albumo sėkmės, „Mumiy Troll“ jubiliejų švenčia koncertiniu turu „Morskaya 20“, į kurį įtrauktas ir Vilnius.

„Aš nelabai mėgstu jubiliejus, nebandau atsigręžti atgal, nostalgiški ir romaniški prisiminimai – tai tikrai ne man. Tačiau albumas „Morskaya“ – tai ne tik albumas, jis tapo tikra gyvenimo filosofija ir būdu ištisai žmonių kartai“, – sakė grupės ir savo gimtadienį švenčiantis I. Lagutenko.

Norėdamas pažymėti albumo pasirodymo jubiliejų, grupės solistas nusprendė nedaryti nostalgiško šou. I. Lagutenko paruošė visiškai naują programą, kuri atspindi šiandieninę grupės nuotaiką ir pasaulėžiūrą. Į naują šou įeina ne tik šlovę grupei atnešusios dainos iš albumo „Morskaya “, bet ir didžiausi grupės hitai iš kitų albumų. Koncerto metu visiems gerai pažįstamos dainos nuskambės visiškai nauja forma. Naujos senų dainų aranžuotės, šviesų šou ir užkrečiama grupės solisto energetika – visa tai padarys koncertą neužmirštamu renginiu. Kaip sako I. Lagutenko, jam buvo svarbu ne nustebinti gerbėjus nauju šou, bet sukurti tokią atmosferą, kurioje jie paskęstų dainose ir taptų jų dalimi.

Gruodžio 9 dieną grupė surengs vienintelį pasirodymą Vilniuje, koncertų salėje „Compena“. Tik spalio 16 dieną bilietai į vienintelį „Mumiy Troll“ koncertą – su 30 proc. nuolaida. Bilietus platina bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių